Ke svému poslednímu zápasu v kategorii mladších žáků nastoupili fotbaloví žáci U13. Proti Trutnovu měli již před zápase problémy, které se projevily i v samotné hře. Nakonec z toho byla porážka 5:8.

„Velmi těžko se mi hodnotí poslední mistrovský zápas. Mělo to být rozlučkové utkání všech hráčů s kategorii mladších žáků s tím, že se všichni prostřídají a zahrají si za pěkného počasí se soupeřem, kterého na jeho domácí půdě na podzim porazili. Již od brzkých ranních hodin mi začali chodit sms zprávy, které z důvodů nemoci, úrazu a zranění omlouvaly hráče z utkání. Počet omluvených hráčů se zastavil na čísle sedm. Při jednoduchých počtech jsem zjistil, že mi chybí jeden hráč na to, abychom mohli nastoupit do utkání v plném počtu. Doplnil nás hráč z mladší kategorie, a tak jsme nastupovali ve třicetistupňovém vedru na sluníčku bez možnosti střídání ani na jedné straně," uvedl trenér Vladimír Zeman.

„Chlapci hráli statečně a oproti podzimu s o dost posíleným soupeřem drželi krok. První poločas skončil 3:3. Bylo ale znát, že únava se dostavuje velmi rychle. I přesto kluci bojovali do posledních sil a utkání se ctí dohráli. Tentokrát jsem jim i prominul chyby 
v obraně, které začaly přicházet s přibývající únavou. Utkání jsme sice prohráli o tři branky, ale kluci se vypořádali s těžkou situací, dali soupeři pět gólů a nic předem nevzdali. Vzhledem k tomu, že 
u tohoto ročníku jako trenér končím, chci všem hráčům poděkovat za spolupráci a popřát jim hodně zdaru a úspěchů ve starších kategoriích," dodal Zeman.

Branky: Barták, Hejduk, Šindelář, Vlášek Prokůpek. Poločas: 3:3. Sestava A: Zeman – Erben, Kuchař, Vacka, Pokorný, M. Záhora, D. Záhora, Kubíček. Sestava B: Barták – Prokůpek, Vlášek, Hejduk, Dotter, Řehák, Chadraba, Hoření.

Podstatně lépe se vedlo hráčům o rok mladším. Ti si se stejným soupeřem poradili 
v poměru 4:3.(1:0).

„Pokračovali jsme v zodpovědném výkonu z minulého týdne a vzhledem k tomu, že jsme narazili na soupeře naší výkonnostní kategorie, podařilo se nám zvítězit. Chtěl bych zdůraznit, že zaslouženě. A jelikož to bylo moje poslední utkání s tímto kolektivem, chtěl bych touto cestou poděkovat za spolupráci vedoucímu mužstva Lubošovi Šínovi- a hráčům, kteří vydrželi. Všem přeji hodně úspěchů. Věřím, že pokud jim vydrží dosavadní přístup k fotbalu,budou se určitě zlepšovat a z fotbalu budou mít radost tak jako já," řekl trenér ročníku 2001, jehož tým na své polovině zvítězil 3:2.

„V tomto utkání jsme chtěli navázat na dobrý výsledek 
z podzimní části, kde se nám povedlo s tímto soupeřem uhrát remízu. Po počátečním tlaku soupeře se hra v prvním poločase vyrovnala a průběh utkání naznačoval, že soupeř 
o rok starší než my je na stejné úrovni jako naši kluci. V celém utkání nás provázela naše největší slabina v letošním roce, a to proměňování šancí. Šance, které jsme nedali, nám neumožnily toto utkání dovést do vítězného konce. Musím ale říct, že nám v tomto utkání chyběla útočná síla, Chábera byl v obraně a Nykodym se Snížkem byli na turnaji v Chrudimi. Jinak bych chtěl kluky za předvedený výkon pochválit, na hřišti nechyběla bojovnost a nasazení," konstatoval kouč ročníku 2002 Pavel Klas, jehož mančaft uhrál remízu 1:1.

Branky: Koděra 2, Holub, Chábera. Poločas: 1:0. Sestava 2001: Šebesta – Suchý, Machurka, Šimurda, Chvalovský, Holub, Klepal, Koděra, Šulc.  Sestava 2002: Čábelka – Batelka, Klas, Záhora, Konyvka, Pokorný, Chábera, Robovský, Trojan, Michálek.