„Přijel k nám sebevědomý tým, což bylo vidět už při rozcvičce. My jsme byli povzbuzení nejen kvalitní hrou, ale i výsledkem z poháru. Takže se dá říct, že na sebe narazily dva celky, které jsou momentálně ve formě,“ začal hodnocení liblický trenér Petr Samek.

Ten se vracel ke středečnímu utkání, kdy si jeho svěřenci vyloženě smlsli na účastníkovi krajské přeboru ze Semic, které po výsledku 6:1 dokázali vyřadit v prvním kole poháru SKFS.

„Sadské jsme se dokázali herně nejen vyrovnat, ale povedlo se nám ji jasně předčít i ve vypracovaných šancích. Hosté měli dvě příležitosti a my asi pět. Naštěstí jsme alespoň jednu tentokrát proměnili,“ poukazoval domácí lodivod na aspekty, které byly pro výhru jeho celku stěžejní.

Utkání se tak Petru Samkovi hodnotilo velice příjemně. Nezapomněl své svěřence pochválit a vyzdvihnout jejich bojovnost a herní jistotu.

„Když dokážeme v dalších zápasech navázat na tyto výkony, tak jsem si jist, že se budeme pohybovat v klidném středu tabulky. A to bychom tu všichni moc rádi,“ dodal Samek.

Branka: 49. Hrstka. ČK: 84. Plot (S). Poločas: 0:0.
Liblice: Grůša – P. Nouzák, Fott, Pop, F. Řípa – Vosecký (74. Vlk), Ploc, Bázlík (88. Lanc), Pačes, Rohn – Hrstka.