Pardubice U13  – Kolín 25:2

„Po takovémto výprasku se mi těžko hodnotí výkon svých svěřenců. Popravdě jim nemám ani co vytýkat. Věděli jsme, že tým Pardubic je jedním z nejkvalitnějších kádrů ročníku 2000 v naší skupině. V loňském roce jsme od Pardubic dostali dvakrát dvanáct gólů. Přál jsem si, abychom letos dopadli o něco lépe, ale 25 gólů jsem určitě nečekal," konstatoval trenér Vladimír Zeman.

„Pardubičtí hráči jsou jak kombinačně, tak individuálně úplně na jiné úrovni. Bylo mi mých hráčů někdy až líto, udělali jsme v naší hře jistý pokrok a takový nářez si určitě nezasloužili. To, co jsme si před zápasem řekli, se snažili během celého utkání plnit až do závěru, ale bylo to velmi těžké. Pro mě je důležité, že se ani v jedné fázi utkání neuchýlili k nakopávání míčů od branky, ale naopak se snažili držet balón a chodit do soubojů jeden na jednoho i přesto, že naráželi na nepropustnou zeď. I tak se nám dvakrát podařilo najít skulinku a dát silnému soupeři dvě branky. Paradoxně je vstřelili obránce a brankář. Můžu slíbit, že v sobotu se od 13 hodin popereme doma o další body s Jabloncem," dodal Zeman.

Branky: Prokůpek, Zeman. Poločas: 14:0. Sestava A: Barták – Vlášek, Hejduk, Prokůpek, Dotter, Záhora, Dientsbier, Chadraba, Jedlička. Sestava B: Zeman – Hoření, Erben, P. Pokorný, Schulz, Uman, Soukup, J. Pokorný, Veselý, Duba.

Pardubice U12 – Kolín  28:2

„Výsledek je hodně ovlivněn selháním jednotlivce u skupiny A a neúčastí hráčů ročníku 2002, kteří se zúčastnili turnaje ve Vlašimi," uvedl trenér Jaroslav Bejlek. „Větší rozdíl než ve skóre však vidím v úrovni dovedností soupeře, a to ne tak v dovednosti s míčem, ale v pohyblivosti a zvláště v obratnosti. Dokonce ten galaktický rozdíl ve mě vzbuzuje dojem, že nám tady v Kolíně vypadla tělesná výchova ze školních osnov," dodal naštvaný kouč.

Branky: Jedlička 2. Poločas: 12:2. Sestava A: Shkoda – Suchý, Vejdělek, Machurka, Klepal, Jedlička, Jiroudek, Chvalovský. Sestava B:  Smutný – Brdičko, Vrba, Juřica, Patočka, Záhora, Sýkora, Šulc.