„Již od začátku bylo patrné, jak se utkání bude odvíjet. Soupeř bránil a my bušili do pozorné obrany, což nám v prvním poločase dělalo problémy. I když hlavně vinou našich nepřesností nebo špatným řešením vznikajících situací," uvedl asistent Petr Káninský.

„Povedlo se nám dostat poměrně brzy do vedení, kdy v 8. minutě po faulu na Nekolného proměnil pokutový kop Jirků, ale to bylo bohužel z naší strany v prvním poločase vše. I když útočná snaha se klukům nedala upřít, k ničemu to nevedlo. Do druhého poločasu se nám povedlo vstoupit lépe. Po rychlé kolmé přihrávce Nekolného do strany na nabíhajícího Saulicha a po jeho přízemním centrem před branku si soupeř vstřelil vlastní branku. Dvoubrankové vedení nám na naší aktivitě neubralo a výsledkem bylo narůstající skóre v náš prospěch. Nejdříve v 58. minutě opět z penalty po faulu na Bukače zvýšil Hobík na 3:0. Poté Matěj Novák po přihrávce Saulicha prostřelil brankáře hostí a brankový účet uzavřel po přihrávce Ondry Nováka střelouz velkého vápna Hobík na konečných 5:0," popsal klíčové okamžiky Káninský.

Branky: 8. Jirků z PK, 46. vlastní Plandor, 58. z PK a 86. Hobík, 76. M. Novák. Poločas: 1:0.
Sestava: Karban – Saulich, Exner, Nekolný (58. Salva), Bukač – Uher, O. Novák, Rosendorf (62. Sladkovský) – Jirků (58. Procházka), M. Novák, Hobík.