V Unhošti jde ale zejména o fotbalovou pohodu, kterou také rozhodčí po náročné sezoně potřebují. Tady se nelehké úlohy s píšťalkou ujala trojice Václav Kvasnička, Karel Jandák a Jaroslav Říha a červené karty pochopitelně tentokrát nepotřebovali, byť při turnaji se i rozhodčí umí rozhněvat na některé výroky svých kolegů.

Rakovník s borci jako bratři Benešové, Červený, či Váňa neměli konkurenci. Vyhráli všechny utkání, navíc pokaždé více než jednobrankovým rozdílem. Pohár vítězů jim hrdě předal předseda OFS Kladno Libor Zeman, předseda OFS Rakovník, jemuž při předávní všech ocenění asistovali i domácí předseda komise rozhodčích SKFS Petr Blažej a Adam Kindl.

Ti měli radost ze stříbra, které získalo jejich "mateřské" Kladno, zatímco bronz poprvé v historii turnaje putoval do Kutné Hory, která se dosud trápila spíše ve spodní polovině pořadí.

Zklamaný Cristiano Ronaldo.
Konec Ronalda v United? Legendy odchod vítají, Rokycany (opět) baví reakcí

„Celkově panovala velice příjemná a uvolněná atmosféra a turnaj byl kluky hodnocen jako jeden z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší ročník,“ těšilo organizátora a zakladatele turnaje Adama Kindla.

Podle něj má turnaj rozhodčích stále silnější tradici a těší se čím dál větší popularitě. "Je to nejen o zápolení, ale také o setkávání rozhodčích ze všech výkonnostních úrovní, všech generací, rozhodcovských osobností dob minulých i současných a provází ho poklidná a přátelská atmosféra,“ dodal Adam Kindl s tím, že všem zúčastněným děkuje za účast a zná už termín dalšího, sedmého ročníku - v sobotu 25. listopadu 2023 opět ve Sportovní hale v Unhošti.

Individuální ocenění:

Nejlepší střelec: Tomáš Kramný (OFS Benešov) – 8 branek

Nejlepší brankář: Šimon Pipek (OFS Kutná Hora)

Nejužitečnější hráč: Petr Tvaroh (OFS Mladá Boleslav)

Konečné pořadí turnaje

1. Rakovník

2. Kladno

3. Kutná Hora

4. Příbram

5. Mladá Boleslav

6. Mělník

7. Kolín

8. Benešov

9. Praha – východ

10. Nymburk

11. Praha – západ

12. Beroun