„Tenhle zápas nám ukázal, že tato skupina bude jiné kafe a že máme co zlepšovat, hlavně v agresivitě v osobních soubojích, kdy nás domácí přehráli o sto procent. Musíme se také konečně vyvarovat chyb vzadu. Domácí vyhráli zaslouženě, ale herně to takový debakl nebyl jak by mohl říkat výsledek. Standardní výkon dnes ale předvedl asi jen brankář Mára Hanuš mladší, který nás několikrát podržel," uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Do zápasu jsme vstoupili nešťastně a hned po třech minutách jsme domácím darovali vedení, když se prosadil jejich pravý záložník po naší strašné hrubici. A to předtím už jednu gólovku chytil náš gólman. To s námi trošku otřáslo a domácí nás přehrávali, ale v zakončení byli buď zbrklí, nebo nás podržel gólman. Hru jsme postupem vyrovnali a v 19. minutě bylo srovnáno i skóre, když se hlavou prosadil Sobotka po chybě domácí obrany a gólmana. Domácí ale vedení po chvíli strhli zpět na svoji stranu, když proměnili penaltu. Největší šanci na srovnání jsme prováhali těsně před poločasem, kdy Sobotka zakončoval opět sám hlavou po rohu, ale tentokrát se mu bohužel nepodařilo zamířit přesně," litoval Pospíchal.

Po změně stran se již hosté gólově prosadit neodkázali, naopak třikrát ještě inkasovali. „V druhé půli se nám bohužel už tolik nedařilo a domácí měli více ze hry a dokázali navýšit vedení, bohužel zase po našich chybách," dodal Jiří Pospíchal.

Branky: 3. Kratochvíl, 24. Jandzík z PK, 54. Lambert, 63. Havierník, 75. Beneš – 19. Sobotka. Rozhodčí: Roth. ŽK: 1:5. Diváci: 100. Poločas: 2:1.
Liblice: Hanuš ml. – Fott (73. Matura), Sobotka, Šmejkal (69. Vondrášek), Vávra (46. F. Řípa) – Pačes (46. J. Nouzák), Pop, Nekolný, Vlk, Dušek (79. Hrstka) – Novotný.