Radonice – Ratboř 1:3

„Přestože jsme minulé kolo doma prohráli, tak jsme sem přijeli vyhrát a napravit dojem. Takže jsem spokojený, že jsme tu porážku odčinili, i když to nebylo podle mých představ," uvedl trenér Ratboře Vladimír Pěkný.

„Začali jsme dobře a dostali se do dvou šancí. Jenomže Chábera ani Čmugr své šance neproměnili a zákonitě přišel trest. Jediná střela mezi tři tyče skončila gólem. Poté jsme zpřesnili hru a přišly i góly. Při prvním přehodil Chábera gólmana, při dalším útoku přes střed hřiště našel Petr Dolejš Čmugra, který prokličkoval a skóroval. První poločas to bylo na jednu bránu a nám se podařilo vstřelit ještě jednu branku. Po přihrávce od Mirka Dolejše skóroval Gembiczki," popsal klíčové okamžiky první půle Vladimír Pěkný.

„Po přestávce jsme nastupovali s tím, že výsledek pohlídáme. Chvíli po změně stran měl Hošek čistou gólovku, bohužel trefil jenom brankáře. Radonice hrály systém dlouhých nakopávaných míčů do vápna. Při jedné takové situaci se také dostaly do šance, ale daly to vedle. Na druhé straně se mohl prosadit Chábera, ale taky nedal," dodal.

Branky: 9. Schwan – 22. Chábera, 24. Čmugr, 40. Gembiczki. Rozhodčí: Zubková. ŽK: 2:0. Diváci: 30. Poločas: 1:3.
Ratboř: Míšek – Skopec, Hošek, Kemza, Hovorka – P. Dolejš, M. Dolejš, Švarc, Gembiczki (88. Vondráček) – Chábera (79. Brtník), Čmugr (85. Stolarik).