Radim – Velim B  2:1

„Klukům jsem připomínal, že máme Velimi co vracet. Na druhou stranu jsme věděli, že Velim má dobře poskládaný tým, hraje dobře a nebude jednoduché ji porazit. To se potvrdilo, protože vítězství bylo více vydřené a vybojované. Myslím si, že utkání bylo vyrovnané, více šancí bylo možná na naší straně. Hráče za dnešní přístup musím pochválit, výkonem odčinili nepříliš přesvědčivá vystoupení z minulých kol a po zásluze získali tři body," chválil svěřence trenér Radimi Petr Šafránek.

„S blížícím se koncem sezony je nás míň a míň, dnes seděli na lavičce čtyři dorostenci. Začátek nebyl špatný, chybou ovšem byl gól přímo z rohu, ale zase potom v 79. minutě zneškodnil Daněk pokutový kop. Jinak hra byla od šestnáctky k šestnáctce bez výraznějších šancí. Myslel jsem, že po přestávce bude naše hra gradovat, jenže znovu přišla chyba, tentokrát stopera. Určitý tlak jsme ještě vyvinuli, na vyrovnání to už nebylo. Utkání bych viděl jako remízové, bohužel děláme hrozně chyb. To, co všechno jsme dělali na podzim dobře, děláme na jaře naprosto špatně, tím myslím kombinační hru po zemi," hovořil trenér Velimi Jaroslav Češpiva.

Branky: 12. J. Hrodek, 78. Slunéčko – 29. Jansta. Rozhodčí: Hamšík. ŽK: 4:3. Diváci: 120. Poločas: 1:1.
Radim: Polák – Macháček, Novák, D. Hrodek, Švorba – Martiník, J. Hrodek,  Mužík (80. Funda), Čábelka (63. Dražan) – Slunéčko, Exner (89. Arnold).
Velim B: Daněk – Ulrych, Dejmek, Regner, Vácha – Kyncl, Teplý, Jansta (86. Beníšek), Volavka – Kozel (81. Kovařík), Slavík.

(Miloslav Kapic)