„Utkání bylo hodně podobné tomu z podzimu. Bohužel jsme to soupeři hodně usnadnili lacinými chybami. Nejdřív se jich nakupilo několik během první branky. Pak gól přímo z rohu a do třetice se nám nepodařilo přerušit rodící se akci hostů. Soupeřovi jsme dávali hodně prostoru, nejvíc snad Svobodovi, přes kterého šlo všechno. Takže za dvacet minut jsme prohrávali o tři branky. Kluky to však nesrazilo, naopak. Začali hrát jednoduše a na našem výkonu to bylo znát. Podařilo se nám snížit, ale to bylo do poločasu vše." uvedl trenér Ondřej Exner.

„Ve stejném pojetí hry jsme pokračovali i ve druhém poločase. Sice jsme zase brzy inkasovali, ale nic jsme nezabalili. Bohužel Sadská má zkušený tým, který si dokázal výsledek ohlídat. My už se kromě druhé branky prosadit nedokázali. Ovšem za druhý poločas bych kluky určitě pochválil. Snažili se hrát a ještě něco udělat s výsledkem. Ale utkání rozhodla úvodní dvacetiminutovka, která se pod výsledek nesmazatelně podepsala," dodal Ondřej Exner.

Branky: 34. Kaše, 57. I. Procházka – 7. Lukavec, 21. Tolma, 23. Fér, 51. Havlík. Poločas: 1:3.
Radim: Hanuš – Jeřábek (46. Králík), Čábelka, Michálek (89. Soukal), Mašín – Král, Dejl, Beníšek (74. Synek), Vaníček (56. I. Procházka) – Kaše, R. Procházka (81. Arnold).