„Soupeře jsme dokonale zaskočili velmi dobrým pohybem, důraznou a rychlou hrou. Přestože jsme prohráli první poločas, tak jsme měli řadu šancí, které brankou neskončily. Ve druhém poločase naše velmi nebezpečné útoky již přinesly branky a po zásluze jsme přesvědčivě zvítězili. Tak jako jsme nedělali žádné závěry z předcházejících porážek, tak to neděláme ani z tohoto vítězství. Hráči udělali sobě i nám radost," uvedl trenér Radimi Petr Šafránek.

Jeho tým nastoupil k utkání po náročném čtyřdenním soustředění, které hráči absolvovali v kempu Luďka Zelenky v Českém Dubu.

V rámci soustředění sehráli zajímavý společný zápas, ve kterém se utkalo v prvním poločase Jíloviště a divizní Turnov (0:0), ve druhém Radim, která byla posílena o brankáře a jednoho hráče v poli z Jíloviště. Nakonec prohrála s Turnovem díky brance z penalty 0:1. „Obával jsem se o důstojný výsledek a výkon. Jsem rád, že zbytečně," podotkl Petr Šafránek.

Branky: Batelka, Slunéčko, Puk, Hovorka. Poločas: 0:1.
Radim: Hanuš – Macháček, Bareš, Hrodek, Říha – Čábelka, Jirků, Kovařík, Batelka – Slunéčko, Sova. Střídali: Puk, Hovorka, Novák, Vaníček.