Dlouhá Lhota – Radim 5:1

„Těžko se komentuje takový výprask. Hráče jsem upozornil, že musíme přepnout z přátelských zápasů na vyšší obrátky a že budeme mít na vše méně času. To se v zápase potvrdilo a domácí nás přehráli pouze v jedné činnosti, zato velmi důležité, tím byl důraz v osobních soubojích," uvedl trenér Radimi Petr Šafránek.
„Domácí hráli velmi důrazně a to naši snaze hrát kombinační fotbal vůbec nevyhovovalo. Naopak my jsme byli málo důrazní po celém hřišti a z toho pramenily i obdržené branky," dodal.

„O lepší výsledek jsme se připravili sami, očekávali jsme úvodní nápor domácích, ten ale nepřišel a naopak my jsme do třicáté minuty  mohli vstřelit tři branky. Nedali jsme a soupeř nás potrestal a do přestávky vedl 2:0. Ve druhém poločase si již domácí tým pohlídal vývoj utkání a vylepšil si i skóre. V týmu domácích bylo několik mimořádně šikovných fotbalistů, a i to na hřišti bylo znát. Výsledek je pro nás krutý na hřišti to nebylo tak jednoznačné a já doufám, že nás tato fotbalová facka probere a v dalším zápase se ukážeme v lepším světle," podotkl Petr Šafránek.

Reputaci si může Radim napravit již v dalším kole, kdy na domácím hřišti hostí v neděli Červené Pečky.

Branka: 72. Slunečko z PK. Rozhodčí: Procházka. Diváci: 130. Poločas: 2:0.
Radim: Arnold – Macháček, Novák, Bareš, Hrodek (55. Exner) – Říha, Jirků, Bouška, Volavka – Slunéčko, Havránek.