KARVINÁ – KOLÍN   1:0

Už už to vypadalo, že kolínští fotbalisté pojedou dalekou cestu domů v dobré náladě. O tu je ale připravil Budínský v 89. minutě, kdy proměnil penaltu nařízenou za ruku Kabeleho. „Odehráli jsme velice dobrý zápas. Je mi líto kluků, stále platíme obrovskou daň," smutnil po utkání kolínský trenér Jaroslav Veselý.

Jeho tým byl v úvodu horší, ale to se postupem času změnilo. „Patnáct minut byli domácí lepší a měli jednu obrovskou příležitost. Pak jsme ale hru vyrovnali. Druhý poločas už byl v naší režii. Podali jsme asi nejlepší výkon, ale potřebovali jsme bodovat. Takhle máme ze tří zápasů nulu," uvedl Veselý.

Kolín rozhodně nebyl bez šancí. Ale ani ve třetím utkání druhé ligy nedal gól ze hry. „Měli jsme tři obrovské šance. Jurečka a Šimkovský šli sami na brankáře, pak jsme jednou trefili tyč. Šance prostě máme, ale je potřeba něco proměnit," řekl kolínský kormidelník.

Ten do hry nasadil tři nové hráče. V obraně nastoupili Kratochvíl a Macháček, Svátka střídal novic Kalaš. „Všichni jsou z Vyšehradu," uvedl kouč Veselý.

Branka: 89. Budínský (z PK). Rozhodčí: Berka – Vlasjuk, Kožár. ŽK: Trousil, Puchel, Budínský – Jelínek, Svátek, Kučera, Pechatý, Kabele. Diváci: 1065. Poločas: 0:0.
Karviná: Pindroch – Růžička, Trousil (60. Jovanovič), Cverna, Eismann – Janíček – Fiala (57. Puchel), Ondřejka, Budínský, Zelený – Urgela (80 Kurušta). Trenér: Jozef Weber.
Kolín: Pechatý – Šimkovský, Petrášek, Kratochvíl, Macháček – Kabele, Jelínek, Kučera, Jukl (61. Jurečka) – Svátek (72. Kalaš), Klapka (78. Schön). Trenér: Jaroslav Veselý.