Na začátek turnaje čekal mladé Kolíňáky neznámý tým – Union Vršovice. „Prvních několik minut utkání byl na hřišti pouze náš soupeř, naši kluci se doslova rozklepali a mimořádně urostlí chasníci z Vršovic naprosto dominovali. Je třeba říci, že jsme jim to naší naprosto neškodnou a hlavně bojácnou hrou značně usnadnili. Až po důrazné trenérově domluvě, která byla slyšet až v Lysé, začali kluci hrát náš kombinační fotbal. Manko tří obdržených gólů ze začátku utkání se nám sice podařilo smazat, ale na obrat již čas nezbyl," popsal průběh prvního duelu vedoucí mužstva Michal Batelka.

Zatímco v prvním duelu získali bod, ve druhém si spravili chuť a Sadskou doslova rozstříleli. „Aniž bych snižoval kvalitu soupeře, je nutno říci, že hráči Sadské zatím patří spíše mezi fotbalové učedníky, o čemž hovoří i skóre tohoto patnáctiminutového mače. K vidění bylo i několik opravdu pěkných kombinací na jeden dotek, kluci hráli bez nervů, lehce a dařilo se vše, na co sáhli," podotkl Batelka.

Povzbuzen vysokou výhrou nastoupil Kolín ke třetímu duelu proti Dolním Počernicím. „Kluci navázali na předcházející týmové pojetí a předváděli celkem pohledný fotbal. Dařilo se hlavně dvojici Snížek – Nykodým, kteří se podělili o všechny naše čtyři trefy," uvedl Batelka.

Dalším soupeřem byl tým Baníku Stříbro, který do Milovic dorazil s dvěma mužstvy. „Proti nám se postavil výběr označený A, asi nejkvalitnější mužstvo turnaje. Rychlost, velký důraz a výšková převaha byly hlavní zbraní Baníkovců. Nám se bohužel nepodařilo využít největší slabiny soupeře, kterou byl jeho brankář. A nutno říci, že  nebýt výborného Máry v naší brance, mohl být výsledek výraznější než konečných 3:5," konstatoval Batelka.

V posledním utkání turnaje čekal na Kolín Baník Stříbro B. „Již před tímto zápasem jsme věděli, že výhra pro nás znamená vítězství v celém turnaji a neúspěch v konečném zúčtování znamená nepopulární bramborovou medaili, tedy čtvrté místo. A to byl hlavní důvod naší porážky. Přemotivovanost  a přemíra snahy byla naší největší slabinou. Jedna gólová šance střídala druhou, jen Snížek se zjevil před soupeřovým gólmanem sám minimálně ve třech případech, ale kýžené branky jsme se nedočkali. Soupeř naopak vytěžil z minima maximum, a tak nám trochu zkazil dobrý pocit z jinak úspěšně zvládnutého prvního letošního halového turnaje. Pozitiva nakonec převládla a milovickou misi lze hodnotit kladně nejen s ohledem na věkový rozdíl mezi našimi hráči a soupeři, ale i z herního hlediska," řekl Michal Batelka.

„Pochvalu zaslouží všichni zúčastnění  hráči. Vyzdvihnout lze jistotu v naší brance, Máru Čábelku, na kterého pořadatelé zapomněli při vyhlašování individuálních cen. Nejlepším útočníkem byl vyhlášen Fanda Konyvka a nejužitečnějším hráčem Lukáš Nykodým," dodal.

Výsledky: – Union Vršovice 3:3 (Snížek 3), – Sadská 15:0 (Nykodým 4, Škorpil 4, Batelka 2, Čáp 2, Konyvka 2, Chábera), – Dolní Počernice 4:0 (Nykodým 2, Snížek 2), – Stříbro A 3:5 (Snížek 2, Chábera), – Stříbro B 0:3.
Pořadí: 1. Stříbro A, 2. Stříbro B, 3. Dolní Počernice, 4. Kolín, 5. Vršovice, 6. Sadská.
Sestava: Čábelka – Batelka, Čáp, Záhora, Chábera,  Snížek, Nykodým, Konyvka, Škorpil.