Dobré Pole – Nučice 0:0 (PK 1:3)

„Po delší době jsme předvedli lepší výkon a nakonec jsme s prvním týmem tabulky získali bod. Paradoxně hrajeme líp proti soupeřům z horních pater. Když jsou týmy podobný našich kvalit, je to 
z naší strany horší. Bohužel doplácíme na špatnou koncovku, což je vidět i podle výsledků. Dneska jsme měli tři tutovky a bohužel žádnou neproměnili. Ale bod s lídrem bereme," uvedl vedoucí Dobrého Pole Petr Varyš.

„Do zápasu jsme šli s tím, že chceme přerušit sérii nezdaru a po delší odmlce také udržet čisté konto. Domácí zvolili podobnou taktiku a tak se hrál fotbal podprůměrné úrovně, ve kterém oba týmy čekaly na chybu soupeře. Obrany však pracovaly spolehlivě, a tak došlo na penalty, ve kterých jsme díky našemu gólmanovi  urvali bod navíc. Svou penaltu bezpečné proměnil a tři penalty soupeře chytil. Jediné 
s čím tedy můžeme být spokojeni, jsou dva body ze hřiště soupeře,  kde se nám nad očekávání daří," konstatoval trenér Nučic Pavel Krutský mladší.

Rozhodčí: Löwe. ŽK: 1:2. Diváci: 70.
Dobré Pole: Neveselý – Jícha, Březina, Strejček, Hozman – P. Varyš, Štefančík, Kušta, Jelo – M. Kosmata (46. Švrčula), Vosecký (78. D. Kosmata).
Nučice: T. Krutský – Hurtík, Podolák, Miňovský, Vedral – Jelínek, P. Zápotocký (80. Nanko), Chromý, M. Hervert (65. Kočí) – J. Hervert (55. Stárek),  Jícha (75. Galler).

Polepy – Jevany 5:0

„Od první minuty jsme hráli naši kombinační hru a po hezkých akcích vstřelili i góly. Hostující tým jsme prakticky nepouštěli do vážnějších situací. Myslím, že předvedenou hrou jsme potěšili i hrajícího kapitána Bohouše Mokříže a dali mu hezký dárek k jeho kulatým narozeninám," uvedl asistent Polep Vít Mádle.

„Do zápasu jsme vstupovali s obavami a respektem, neboť nám chyběli čtyři hráči základní sestavy. Nutno říci, že jsme narazili na nejlepší tým soutěže a za pět gólů, které jsme dostali, můžeme být rádi. Výborný výkon podal brankář Tolstikov, který domácím chytil v druhém poločase i penaltu. Druhý poločas domácí tým zápas už jen dohrával, a tak jsme se dostali do šancí i my. Největší šanci na vstřelení čestného úspěchu měl Novák, ale bohužel překopl prázdnou bránu z jednoho metru. Naši hráči druhý poločas odbojovali a za to jim děkuji. Rád bych poděkoval rozhodčímu Kvasničkovi za korektní výkon," uvedl trenér Jevan Jan Lahoda.

Branky: 7. Dittrich, 18. Müller, 32. a 38. Javorek, 36. Suchánek. Rozhodčí: Kvasnička. ŽK: 1:2. Diváci: 75. Poločas: 5:0.
Polepy: Černý – Dolejší (65. Půža), Rak, Suchánek, Dittrich – Mokříž (55. M. Hruška), Müller, L. Kmoch (80. Mádle), Slezák – D. Kmoch (73. A. Hruška), Javorek.
Jevany: Tolstikov – Honka, Marušák (67. Pokorný), Šanta, Pepř – Končický, Moravec, Tichý, Prejsek, Novák – Koula.

Ratboř – AFK Pečky 3:2

"Do utkání jsme dobře vstoupili a brzy se ujali vedení. Bohužel skoro hned jsme zbytečně inkasovali. Naštěstí se nám brzy povedlo dát další dvě branky a zajistili jsme si tak dvougólové vedení, které jsme drželi až do úplného závěru, kdy jsme inkasovali podruhé a zbytečně si zkomplikovali cestu za třemi body. Měli jsme ještě několik dalších šancí, které jsme však neproměnili. Se třemi body jsme spokojeni. Doufám, že další body budou jen přibývat," uvedl trenér Ratboře Vladimír Pěkný.

„Utkání jsme začali smolně, hned v deváté minutě jsme inkasovali z trestného kopu, za chvíli jsme jsme ale vyrovnali. Jenomže další naši chybu soupeř potrestal, třetí gól jsme dostali z dálky. O našich neproměněných šancích nemá cenu hovořit. Až v závěru z našeho tlaku jsme snížili. Přesto jsme měli šanci utkání zremizovat, ale rozhodčí byl proti," zlobil se kouč Peček František Hovorka.

Branky: 9. Kemza, 16. Kopecký, 24. Švarc – 12. a 88. Růžička st. Rozhodčí: Pikner. ŽK: 2:4. Diváci: 60. Poločas: 3:1.
Ratboř: Jeřábek – Skopec, Kemza, Vančura, Adámek – Stráník (89. Palermo), P. Dolejš, Švarc, Vohnický – Gembiczki (80. Vaněk), Kopecký.
AFK Pečky: Svatuška – Braňka (68. Malý), Plaček, J. Hovorka, Zelenka – Macháček, Modrovič, Hanzelín, P. Hovorka (85. Šteffen), Růžička st., Jedlička.

Radim B – Konárovice 1:4

„Utkání jsme začali na výbornou. Již ve třetí minutě jsme se ujali vedení brankou Čábelky. První půlhodina byla v naší režii. Soupeře jsme zatlačili, ale zhruba z deseti šancí jsme druhý gól nepřidali. Hosté se oklepali a po našich trestuhodných chybách jsme do konce poločasu třikrát inkasovali. Ve druhé půli pokračovala naše střelecká nemohoucnost a z brejku jsme obdrželi čtvrtý gól. Pevně věřím, že při utkání v Krakovanech se vyvarujeme individuálních chyb a ukončíme naši nelichotivou sérii čtyř porážek v řadě," hlesl kapitán Radimi Tomáš Dejl.

Branky: 3. Čábelka – 29. Pokorný, 38. Sojka, 42. a 77. M. Černík. ŽK: 2:2. Diváci: 65. Poločas: 1:3.
Radim B: Urik – R. Procházka (83. D. Arnold), M. Ružinský, Janoušek, Hrabal – Čábelka, Schnurpfeil, Dejl, Synek – L. Michálek, M. Michálek (83. Karcol).
Konárovice: Svoboda – Vokoun, Žídek (2. M. Patočka), Brunclík – Kopecký, Kahoun, Jandák, Sojka – Pokorný (78. V. Patočka), Havlíček, M. Černík.

Bečváry – Krakovany 1:3

„Domácí zápas se nám příliš nevydařil. Hosté byli živější, měli i více brankových příležitostí. My jsme měli v některých fázích zápasu herní převahu, ale nevedlo to ke gólům a ani k šancím. Většina hráčů nepodala ani průměrný výkon a to nemohlo stačit na lepší výsledek. Nemůžu hráčům vytknou málo snahy, ale prostě se nám jako mužstvu nedařilo. Krakovany zvítězily zaslouženě," přiznal asistent Bečvár Josef Kuba.

„Od začátku z obou stran opatrně hraném utkání jsme šli do vedení po brance Petra Kozla. Soupeř vyrovnal po individuální akci svého nejlepšího hráče, kdy prošel našimi řadami jako nůž máslem. Naštěstí náš kapitán potvrdil vzápětí svoji střeleckou fazónu a do kabin jsme šli s jednobrankovým vedením. Druhý poločas, díky takticky dobré hře, jsme si vytvořili přehršel gólových tutovek, které jsme ovšem trestuhodně nedokázali proměnit, a proto byl zápas pro nezaujatého diváka zajímavý až do konce. Naději na bodový zisk domácích však rázně ukončil náš žolík Vlasta „Hana" Novotný. Zaslouženě si tak vezeme tři body z těžké jílovité půdy Bečvár," řekl trenér Krakovan Jan Špinka starší.

Branky: 31. Horáček – 24. a 39. Kozel, 90. Novotný. Rozhodčí: Kumstát. ŽK: 0:0. Diváci: 80. Poločas: 1:2.
Bečváry: Huslík – J. Kuba, Uher, Hampl, Urbánek – Jahoda, Dědek, Horáček, P. Kuba – Čáslava, Urban (70. Holub).
Krakovany: Špinka ml. – Malina, Šindelář, Jelínek, Beneš – Olexa, Kozel, Loužil, Neruda – Žižka, Sixta (75. Novotný).

Jestřabí Lhota – Zásmuky 3:3 (PK 4:2)

„První část zápasu se dařila podle našich představ. Hned ve 2. minutě po samostatné akci Martínka jsme vedli. Když se míč ve 21. minutě dostal za vápnem k Pavelkovi a ten k tyči zavěsil na 2:0 a hostům jsme do té doby nic nepovolili, zdálo se o osudu zápasu že je rozhodnuto. Dvě minuty na předchozí trefu navázal Kesner a my vedli o tři góly. 
Z ojedinělé šance ale hosté 
z malého vápna hlavou dokázali snížit. Do poločasu jsme opět neproměnili ani ty nejvyloženější šance. A to se ve druhém poločase ukázalo jako rozhodující, protože nás to  stálo vítězství v normální hrací době. Když jsme neproměnili patnáct minut před koncem další dvě vyložené šance a v poslední minutě rozhodčí vytáhl na trestňák jasný pokutový kop, šel zápas do loterie pokutových kopů, které jsme nakonec zvládli. I když jsme vyhráli na penalty, měli jsme zápas zvládnout lépe hlavně po průběhu prvního poločasu, kde jsme byli ve všech činnostech lepší," konstatoval předseda Jestřabí Lhoty Karel Dušek.

„Měli jsme špatný vstup do zápasu, hned v druhé minutě jsme inkasovali a po dvaceti minutách zápasu jsme dostali další dva slepené góly. V tu chvíli to vypadalo na debakl. Naštěstí to kluci nevzdali a dokázali utkání dotáhnout do remízového stavu, čehož si vážím. Penalty, to už byla loterie. Musím ale přiznat, že si domácí druhý bod zasloužili. Na konci utkání měli tlak a mohli utkání rozhodnout 
v závěrečných minutách ve svůj prospěch, kdy Benda vykopl balon z prázdné brány," uvedl trenér Zásmuk Václav Jindra.

Branky: 2. Martínek, 21. Pavelka, 24. Kesner –  27. Durňák, 55. Sobotka, 65. Benda. Rozhodčí: Pařez. ŽK: 3:4. Diváci: 40. Poločas: 3:1.
Jestřabí Lhota: Heres – Beran (82. L. Soukup), Skalický, Klička, L. Týma ml. – Mikeš, Kesner, Mojžíš, Hron (36. D. Týma) – Martínek, Pavelka.
Zásmuky: Kubelka – Mašín, Borovička, Jelínek, Krombholz – Kainar, Benda, Pechar, Lindner – Sobotka (80. Krejčí), Durňák (60. David).

Třebovle – Libodřice 2:2 (PK 3:1)

„Střídali jsem dobré okamžiky s těmi horšími. Když se nám nedařilo, podržel nás brankář Pokorný. Musím říct, že soupeř měl víc šancí. Nám se nakonec podařilo v závěru vyrovnat a druhý bod přidat 
z pokutových kopů, které jsme také konečně vyhráli," oddechl si trenér Třebovle Josef Kocourek.

„Do utkání jsme vstoupili dobře a hráli tak, jak jsme chtěli. Celý první poločas jsme měli pod kontrolou. Jenom byla škoda zahozených šancí, protože se mohlo a mělo vést klidně o tři branky a zápas mohl vypadat úplně jinak. Po přestávce po první šanci šli domácí do vedení. Potom jsme utkání otočili, ale stejně jsme ke konci vedení ztratili. Mrzí mě spousta zahozených šancí. Naše koncovka se promítla i do pokutových kopů. Tři jsme nedali a tak rozdílový bod zůstal v Třebovli," uvedl vedoucí Libodřic Radek Šafránek.

Branky: 49. Richter, 84. Čáslava – 68. Pěkný, 72. Škopek. Rozhodčí: Navrátil. ŽK: 2:4. Diváci: 50. Poločas: 0:0.
Třebovle: Pokorný – Růžek, Čáslava, Hříbal (46. Vnuk, 58. Král), Němec – Líbal, Bobek, Richter, Homolka – Blaščok, Hromádko.
Libodřice: Maxian – Hovorka, Müller, Batelka, Medlen (69. F. Šafránek) – Košik, Pěkný, Štika, P. Heverle –  Škopek, Pohanka (82. Lanc).

Tabulka

1. Polepy⋌ 8 6 1 0 1 33:13 20
2. Nučice⋌ 9 6 1 0 2 15:7  20
3. Krakovany ⋌ 9 6 0 0 3 21:13 18
4. Konárovice ⋌ 9 5 1 0 3 19:17 17
5. Zásmuky ⋌ 9 5 0 1 3 22:16 16
6. AFK Pečky⋌ 9 5 0 0 4 22:19 15
7. Jevany ⋌ 9 4 1 0 4 24:20 14
8. Jestřabí Lhota ⋌ 9 3 1 2 3 13:14 13
9. Bečváry ⋌ 9 3 1 1 4 21:17 12
10. Libodřice ⋌ 8 3 1 1 3 14:10 12
11. Třebovle ⋌ 9 3 1 1 4 15:23 12
12. Ratboř ⋌ 9 2 0 1 6 12:26  7
13. Radim B⋌ 9 1 1 1 6 14:30  6
14. Dobré Pole ⋌ 9 1 0 1 7  7:27  4