„Jediné, s čím můžu být spokojený, je výsledek a zisk tří bodů. Jinak s hrou spokojený nejsem," řekl po utkání Martin Hruška, pro něhož to byla premiéra v roli hlavního trenéra.

Premiéra to nakonec byla vítězná. I když se na ní lídr pořádně nadřel.

Musel reagovat na ztrátu dvou gólů. To se mu díky Slezákovi a Dittrichovi, který proměnil penaltu za ruku soupeře, podařilo. Když byl hostům pět minut po změně stran vyloučený Náhlovský, všichni čekali další příděl gólů.

Přestože Polepy hrály přesilovku, nemohly se dlouho prosadit. Naopak, víc šancí měl soupeř. I v oslabení mohl třikrát skórovat. Hráči Čelákovic ale měli pokaždé nepřesnou mušku. Buď mířili vedle, nebo míč nedokázali propasovat přes hradbu těl.

Klid do polepských řad dal až čtvrt hodiny před koncem hlavou kapitán Suchánek. „Byla na nás patrná nervozita z prvního utkání," přiznal Martin Hruška.

„Měli jsme špatnou mezihru. Míče jsme spíše nakopávali. Nemohli jsme se dostat do tempa. Navíc nám dvě nahrávky na krátko dělaly problém. Zachránilo nás, že třetí gól, který jsme dostali, byl z ofsajdu. My vzápětí dali na dva jedna, čímž jsme se dostali do hry. Pak jsme z penalty vyrovnali. Následně to bylo o tom, kdo dá vítězný gól. Oni se vlastní chybou dostali do oslabení, což nám moc nepomohlo. Nakonec jsme ale dokázali alespoň jednou skórovat," oddechl si Martin Hruška.

Branky: 27. Slezák, 31. Dittrich z PK, 76. Suchánek – 3. Pikous, 19. Kadeřábek. Rozhodčí: Zuskin. ŽK: 0:2. ČK: 50. Náhlovský (Č). Diváci: 100. Poločas: 2:2.
Polepy: Černý – Rak, Suchánek, Kalivoda, Dittrich – Tafel, Linhart (45. Macháček), Šťastný, Dudla (62. Hejduk) – Slezák (87. Sejpal), Javorek. (vol)