FK Kolín  U13 –  Liberec 1:1

Hráči Kolína předvedli proti jednomu z předních celků skupiny velmi kvalitní a bojovný výkon, za což byli také odměněni.

„Zápas byl velmi dramatický, kdy na obou stranách předváděli skvělé výkony všichni brankáři, proto také utkání skončilo velmi nízkým výsledkem. Přesto lze říci, že naši hráči měli více brankových příležitostí a proto mě mrzí, že vyrovnávací branka přišla sedm minut před koncem utkání," uvedl trenér Kolína Radek Pařez.

V týmu domácích chybělo několik hráčů základní sestavy, kteří si plnili své školní povinnosti, jelikož se hrálo v pracovní den. „Z tohoto důvodu patří velká pochvala hráčům z lavičky, kteří je velmi dobře nahradili. S výkonem celého mužstva jsem byl nadmíru spokojen a přál bych si, aby hráči takto bojovali a hráli i v následujících zápasech," dodal Pařez.

Branka:  Hobík. Poločas: 0:0. Sestava A:  Křížek –  Patočka, O. Novák, Rak – Havrda, Korbelář, Sýkora – Matějka. Sestava B: Černý – Drobný, Klička, Havlíček – Mužík, Nekolný, Rosendorf – Hobík. Střídající hráči: Hruška, Hoření.

FK Kolín U12 – Liberec 3:5

Mladí fotbalisté Kolína sehráli s Libercem naprosto vyrovnanou partii, bohužel se špatným koncem.

„I přes prohru svého týmu mám z tohoto utkání pozitivní závěry. Jsem rád, že výkony a předváděná hra mých svěřenců v předchozích zápasech nebyla jen mimořádným a pouze ojedinělým stavem, ale že kluci v tomto kladném projevu hry pokračují už několikáté utkání v řadě," uvedl kouč Kolína Vladimír Zeman.

„Liberci jsme byli naprosto vyrovnaným soupeřem a hráli jsme s ním vyrovnanou partii. Dokonce bych řekl, že na počet brankových příležitostí jsme vyhráli. Bohužel na to se nehraje a naší největší slabinou v tomto utkání byla koncovka. Prohráli jsme o dva góly a přitom jsme šli minimálně šestkrát sami na branku a ani jednou jsme tyto šance neproměnili. Cílem v tomto utkání bylo získat bod. Pokud bychom proměnili jen třetinu svých příležitostí, tak by se to podařilo. Čekají nás už jen těžší soupeři z horní poloviny tabulky, takže zisk dalších bodů bude opravdovým úspěchem. Určitě se o ně ale ještě popereme," podotkl Zeman.

Branky: Dotter 3. Poločas: 2:4. Sestava A: Veselý – Vlášek, Hejduk, Prokůpek, Pokorný, Cabrnoch, Dotter, Vaska.  Sestava B: Zeman – Hoření, Barták, Jedlička, T. Trnečka, J. Trnečka, Duba, Tichý, Dientsbier, Chadraba.