„Vzhledem k postavení obou nebylo utkání příliš o fotbalové kráse. K vidění bylo vyrovnané utkání. V držení míče jsme měli asi větší převahu, ale do vedení mohl jít soupeř, ale trefil jen tyč. Vedoucí branku jsme dali my, ale poločas skončil remízou. Ve druhé půli jsme šli do vedení, ale nedůrazem při bránění rohu jsme dovolili soupeři vyrovnat. Nastřelený míč si do vlastní branky srazil Čábelka. Soupeř nebyl schopný vstřelit v druhém poločase gól, tak jsme mu to takhle ulehčili. Penalty už pak byly o štěstí a to se přiklonilo k hostům," nebyl po utkání příliš spokojen trenér Radimi Ondřej Exner.

„Ani počasí dneska fotbalu nepřálo. Hrálo se oboustranně těžkopádně, pohyb dělal ve velkém vedru problémy všem. Naše hra nebyla špatná. Ve středu zálohy jsme se dostávali do kombinace, ale bohužel nám chyběl klid v zakončení. Do vedení šli domácí, když se dokázali prosadit po standardní situaci z dálky. Nám se ovšem podařilo do poločasu alespoň vyrovnat. O poločase jsme u některých hráčů trochu proházeli posty a přišly další šance, ale dopadly stejně jako většina z první půle – bez gólu. Svou hrou jsme ale otevírali prostory v obraně, takže šance měl i soupeř. Jednu z nich dokázal využít a šel opět do vedení. Při nás pak stálo velké štěstí. Nejprve nebyla Radimi uznána branka kvůli ofsajdu a prakticky z protiútoku jsme po skrumáži před domácí brankou vyrovnali. Pak měl několik příležitostí Kuba Hradílek, ovšem ani jednu ze svých příležitostí neproměnil. V penaltách jsme pak byli stoprocentní a soupeřova nastřelená tyč přisoudila druhý bod nám," popsal utkání trenér Červených Peček Pavel Pospíšil.

„Utkání jsme v úmorném vedru odehráli i s dorostenci, kteří měli ve stejném počasí jeden dopolední zápas v nohách. Nebylo se čemu divit, když je ke konci zápasu už chytaly křeče. Ale týmově jsme dokázali urvat alespoň nějaké body a za to kluci zaslouží pochvalu," zakončil hodnocení Pospíšil.

Branky: 31. Ružinský, 76. I. Procházka – 39. Jaroslav Svoboda, 81. Bílek. Poločas: 1:1.
Radim: Hanuš – Homolka (67. Mašín), Čábelka, Michálek (75. Synek), Vaníček – Beníšek, Králík (23. R. Procházka), Dejl (58. Král), Kaše – I. Procházka, Ružinský.
Červené Pečky: Peroutka – Zelenka (84. Hendrych), Bílek, Šourek, P. Podnecký – Jaroslav Svoboda (78. Hanzl), T. Podnecký (46. Herout), Josef Svoboda, Bulíř (60. Hanousek) – Šlejmar, Hradílek.