„Po dvou špatných zápasech jsme chtěli proti Čáslavi uspět, což se nám podařilo," potěšilo asistenta Luďka Špačka.

„Po rychlém dvoubrankovém vedení kluci polevili a do poločasu nechali soupeře snížit na 2:1. Ve druhém poločase se nám podařilo vstřelit dvě branky a upravit skóre na konečných 4:1. Jsme  rádi, že se kluci znovu radovali z vítězství, za které jim patří dík. S hrou až tak spokojeni být nemůžeme, ale tři body jsou doma, což je to hlavní," dodal Špaček.

Branky: Vejr 2, Procházka, Vondráček. Poločas: 2:1. Sestava: Nečas – Procházka, Vondráček, Souček, Jirsa – Šindelář, Jirků, Kopáček, Hranca – Vejr, Píša.

Čtrnáctka nedala ani gól

Zatímco patnáctka vyhrála, jejich mladší kolegové na stejného soka nestačili a prohráli s ním 0:3 (0:2). „Do zápasu jsme nastupovali s jasným cílem,vyhrát a oplatit soupeři podzimní porážku. Zápas byl však křečovitý a už ve druhé minutě jsme inkasovali gól po střele z dálky, který ovlivnil celý herní ráz až do konce zápasu. Druhou branku jsme dostali po chybě při bránění, kdy byl hráč hostů sám před brankářem. Po změně stran jsme si dali vlastního góla a bylo po zápase. S jeho průběhem neudělali nic už ani střídající hráči," uvedla vedoucí mužstva Iva Matějková.

Sestava: Černý – Bukač, M. Novák, Drobný, Havlíček (55. Salva) – Havrda (60. Sýkora), Nekolný, O. Novák,  Rosendorf – Matějka, Hobík.