„Přijeli jsme na soupeře dokonale připravení. Hráči  oproti utkání s Jirny do puntíku splnili veškeré taktické pokyny," uvedl trenér Kolína Roman Veselý.

„Po úvodní brance se zápas obrátil na naši stranu a přestože jsme druhý gól dali až v 62. minutě, naše vítězství bylo naprosto zasloužené," konstatoval Veselý.

V kádru Kolína se opět objevil Jan Štoček a na výhře měl velký podíl. Po hodině hry přidal pojišťovací druhý gól. „Samozřejmě když je Honza v sestavě, je to pro nás velké plus. Už po sobotním domácím utkání prohlásil stoper Jirka Biško, že když bude Honza proti Kunicím, že mu vrátí kapitánskou pásku. Že by nám mohl přinést tři body, protože je pro nás takový štístko. A my je opravdu získali," připojil zajímavost Roman Veselý.

Kolín si tak po domácím utkání s Jirny, kdy ztratil vyhrané utkání, spravil chuť a poprvé v této sezoně vyhrál na hřišti soupeře. To ho nadále udrželo mezi nejlepšími týmy soutěže, v průběžné tabulce mu patří čtvrtá příčka.

Kunice - Kolín 0:2

Branky: 22. Nešpor, 62. Štoček. Rozhodčí: Košan. ŽK: 0:2. Diváci: 200. Poločas: 0:1.
Kolín: Čižinský – Čapek, J. Biško, Šťastný, Nešpor – Jelínek, Marek Sedláček – Dudka (75. Boček), Michal Sedláček, Stejskal (85. R. Biško) – Štoček.