Jako první nastoupili k utkání hráči kategorie U 13. A moc se jim nevedlo. Nakonec prohráli 2:11.

„Bohužel se stalo to, co jsem předeslal už minulý víkend. V této sezoně se budou střídat předzápasové situace, kdy jednou budeme mít na utkání k dispozici třeba i 25 hráčů, ale naopak jindy budeme rádi, když budeme moct nastoupit alespoň v plném počtu. Tato situace nastala zrovna tento víkend, kdy jsme odjížděli na utkání bez osmi hráčů základní sestavy. Hráčům , kteří celý zápas prakticky bez střídání bojovali na hřišti, jsem po utkání nemohl nic vytknout. Hráli na hranici svých nejenom fyzických, ale hlavně herních možností, které bohužel nestačili na nepříliš silného soupeře. Stejně tak jako před týdnem nám tým Čáslavi usnadnil hladké vítězství, tak tentokrát jsme my byli v roli dárce hladkého průběhu utkání ve prospěch soupeře. Jistě přijdou i další zápasy tohoto typu, ale doufám, že to kluky nezlomí a že budeme trpělivě na sobě pracovat i přes tyto nezdary," uvedl trenér Vladimír Zeman.

Branky: Václavek, Koudela. Poločas: 5:1.
Sestava A: Veselý – Jedlička, Šín, Šulc, Červeňák, Koudela, Klepal, Jiroudek, Novák.
Sestava B: Šebesta – Melichar, Machůrka, Juřica, Václavek, Pliva, Hůla, Chvalovský, Sýkora.

Poté nastoupili na hřiště o rok mladí kolegové a ti si proti Trutnovu vedli mnohem lépe a vyhráli přesvědčivě 10:2. Tím tak napravili předchozí zaváhání v derby proti Čáslavi. „Vzhledem k tomu, že s tímto týmem nemáme téměř žádné zkušenosti z předchozích let, netroufal jsem si odhadnout, kdo by měl být v utkání favoritem. My se každopádně po předchozím nepovedeném vystoupení chtěli polepšit, když už ne výsledkově, tak alespoň herně," uvedl asistent Miloš Vrkota.

„Tentokrát je hodnocení utkání mnohem příjemnější. Dokázali jsme se zlepšit prakticky ve všem. Byť v prvním poločase byl náš výkon ještě maličko kostrbatý, tak v tom druhém jsme již ukázali slibný potenciál. Dokázali jsme překonat i kritický moment v průběhu druhého poločasu, kdy domácí v rozmezí pár sekund snížili na 3:2. Věřím, že průběh i výsledek utkání nás nakopnou k ještě lepším výkonům v dalších zápasech," dodal Vrkota.

Branky: Chábera 3, Nykodým 2, Michálek 2, Vilím 2, Tůma. Poločas: 0:3.
Sestava A: Čábelka – Klas, Batelka, Záhora, Nykodým, Snížek, Konyvka, Chábera, Němec, Buřič.
Sestava B: Šebesta – Brdíčko, Vilím, Čáp, Tůma, Michálek, Švára, Baloun, Robovský, Škorpil.