„Chtěli jsme do utkání vstoupit s tím, že budeme domácí bránit od půlící čáry a hrát na rychlé a nebezpečné brejky, což je naší výsadou. To jsme také přesně splnili," potěšilo hrajícího asistenta Michala Mrázka.

„Podařilo se nám dát branku již ve 2. minutě, kdy Kozlíček vybojoval balon, posunul ho dopředu Hanzlovi, který nezištně přihrál před bránu, kde pohodlně zakončil Mašanský. Poté jsme trochu polevili v koncentraci a po standardní situaci domácí šťastně vyrovnali. Utkání bylo spíše bojovné, my jsme však herně domácí převyšovali. Druhou branku jsme vsítili jako přes kopírák, to když Makovský skvěle přetáhl balon na Kozlíčka a ten znovu před bránou našel úplně volného Mašanského. Ještě jsme do poločasu mohli vstřelit další branku, když po velké chybě domácí obrany selhal Mašanský. Nakonec jsme se ale do přestávky dočkali. Třetí branku dal Makovský, a protože se mu ráno narodil syn, oslavili jsme branku kolébkou. Ve druhé půli se opět hodně bojovalo, domácí jsme však do vážnější šance nepustili. Domácí poté zvýšili aktivitu a dostali se nadvakrát k zakončení, které však skvěle zlikvidoval Hanuš. Perfektně zahrála celá obrana a byli jsme tentokrát i dost produktivní. Naše vítězství bylo zasloužené a předvedený výkon byl výborný. Takto bychom měli hrát venkovní zápasy. Všem bych chtěl za předvedený týmový výkon poděkovat," dodal Mrázek.

Branky: 15. Novák – 2. a 34. Mašanský, 43. Makovský. Rozhodčí: Chládek. ŽK: 4:8. Diváci: 80. Poločas: 1:3.
Český Brod B: Hanuš – Helmich, Mrázek, Procházka, Kopecký – Gajdasz (65. Kliment), Miňovský, Makovský (78. Berousek), Kozlíček – Mašanský (88. Kohout), Hanzl (90. Bouma).