„Náš výkon bych hodnotil jako typický pro první zápas. Byla tam řada nepřesností a nedotažených věcí. Ale vzhledem k tomu, že jsme porazili účastníka I.A třídy a ještě s nulou vzadu, tak to určitě potěší a doufám, že nás to do další přípravy nakopne,“ byl s úvodním zápasem spokojen trenér Petr Samek.

„Soupeř už v přípravě pár zápasů odehrál, proto jsem očekával, že bude fotbalovější a aktivnější. Ovšem Sázava nastoupila pouze se základní jedenáctkou a jejich střídačka zela prázdnotou. Neznám její kádr, tudíž nemohu soudit, jak to dokázala poskládat, ale podle mého názoru to určitě kvalita I. A třídy nebyla,“ pozastavil se nad soupeřovou sestavou Samek.

Jeho celek do přípravy naskočil se stejným kádrem, který absolvoval už podzimní boje. A podle trenérových slov to zatím na změny nevypadá.

„Co se týká odchodů, tak jsem zatím nezaregistroval, že by některý z hráčů chtěl náš tým opustit. Což mě určitě těší. Stejně tak to bude beze změn i v kolonce příchodů. Oslovili jsme několik hráčů, ale vždy to skončilo na finanční stránce. Náš tým nechce jít touto cestou,“ připomněl zásady liblické přestupové politiky Samek.

Další utkání sehrají Liblice v sobotu. Na umělé trávě v Kostelci nad Černými lesy hostí od 13 hodin Říčany (I. B třída).

Branka: Hrstka. Poločas: 0:0
Liblice: Grůša – Rohn, Fott, Pop, Kovačka – J. Nouzák, Vlk, Pačes, Vosecký – Hrstka, Sochor. Střídali: Pospíchal, Lanc, Kováč a Smolík.