„Utkání mělo jednoznačný průběh. Domácí, po vzoru
A týmu, praktikovali kombinační fotbal plný pohybu, rychle měnili těžiště hry, a proto bylo bránění pro nás velmi náročné. Zde se ukázala naše bolest, takřka nulové předvídání, pomalá reakce a velmi malý důraz. Směrem dopředu byly určité záblesky rychlé kombinace, většinou však končily technickou chybou. 
O osudu utkání se rozhodlo
v rozmezí mezi 40. a 47. minutou. Kladem byl příchod Filipa Ludvíčka, který dovede tým usměrňovat a působí pozitivně. Rovněž chválím hráče 
z U 17 Dejmka, Matěje a Ondru Novákovi," uvedl trenér Josef Košátko.

Sestava: Terč (46. Dejmek) – Procházka, Pikner, Ludvíček, Potůček (66. Śendera) – Piskač, Fuxa – Saulich, Kopáček (69. O. Novák), Charvát (59. Jehlička) – Kasal (53. M. Novák).

O víkendu opět zavítali do Prahy, tentokrát na hřiště Žižkova. Ani zde se jim nevedlo. Prohráli 0:5 (0:2).

„Co je platné, že se soupeři herně, po většinu času, vyrovnáme, když v kritických momentech hrubě chybujeme a soupeři góly doslova darujeme. Na opačné straně hřiště jsme váhaví, nedůrazní a tudíž neefektivní. Vrcholem zmaru byl neproměněný pokutový kop. Přesto herní projev měl náznaky fotbalovosti, ale trápí nás výpadky koncentrace a zodpovědnosti jednotlivých hráčů, a proto je výsledek jaký je," posteskl si Josef Košátko.

Kolín je po dvanácti kolech na devatenáctém místě. O další body bude bojovat v neděli. Na domácím hřišti hostí 
od 10 hodin druhé béčko pražské Slavie.

Sestava: Dejmek – Procházka (65. Jehlička), Pikner, Ludvíček, Potůček (30. Śendera) – Saulich, Piskač, Fuxa, Charvát (65. Kainar) – Kasal (55. Kopáček) – M. Novák