FK Kolín - Trutnov 4:0

„Trenér nám říkal, abychom si ten zápas užili. Ale ono nám to na začátku moc nešlo. Nemohli jsme se dostat do tempa. Po těch všech oslavách jsme se rozjížděli pomalu.   Druhou půli jsme si už ale užili," uvedl brankář Kolína David Čižinský, který v jarní části udržel pojedenácté čisté konto. Celkově to byla jeho 19 nula. „Cíl do zápasu jsem měl ten, abych udržel nulu a my měli ve statistikách víc nul než obdržených branek, a to se povedlo," dodal.

Největší hvězdou zápasu se ale stal útočník Jan Štoček, který dal potřetí v sezoně tři góly. „Nebyl to jednoduchý soupeř, přestože v tabulce je poslední. Ale kluci z Trutnova bojovali. Navíc my měli v hlavě už dovolený, takže z naší strany to už bylo takový volnější," přiznal muž, který v soutěžním ročníku nastřílel úctyhodných 32 gólů. „První půli jsme nehráli dobře, neběhali jsme, nebojovali. O přestávce jsme si řekli co a jak, trenér taky musel v kabině zvýšit hlas. Ve druhé půli se náš výkon zlepšil a my jako hráči z toho měli radost," dodal.

Branky: 13. J. Biško, 53., 76. a 87. Štoček. Rozhodčí: Kožár. ŽK: 0:0. Diváci: 110. Poločas: 1:0.
FK Kolín: Čižinský – Čapek, J. Biško, Šourek, Nešpor – R, Biško (46. Michálek), Jelínek, Novotný, Jeník (80. Herčík) – Štoček, Jícha (59. Linhart).