„Přestože jsme jako první inkasovali, neotřáslo to s námi. Naopak jsme to byli my, kdo diktoval tempo. Měli jsme víc ze hry a byli nebezpeční. Nepříznivé skóre jsme otočili. Místo toho, abychom naše vedení ještě navýšili, udělali jsme v defenzivě hrubé chyby a soupeř byl pořád na dostřel a po změně stran skóre také obrátil na svoji stranu,“ uvedl trenér Jaroslav Havrda.

„Hlava mi vůbec nebere, jak jsme se chovali v defenzivní činnosti. Není možný, abychom za devadesát minut vyprodukovali strašně moc chyb. Navíc všechno to byly ztráty nevynucené. Jediné, co mě těší, je naše ofenziva. Vstřelili jsme tři góly a předvedli spoustu pohledných akcí, které jsme bohužel nedotáhli do úspěšného konce,“ podotkl Havrda.

Toho zklamal také herní projev soupeře. „Neratovice se ukázaly jako kvalitní protivník, ale také dost tvrdě a za hranou hrající. Šourek má zlomený nos, Němeček prasklou chrupavku, Živný nakopnuté koleno a Novák musel střídat pro hrubý faul,“ vypočítal ztráty Jaroslav Havrda.

Další přípravný zápas odehraje Kolín v sobotu. Od 10 hodin hostí Převýšov (ČF).

Branky: Vácha, Němeček z PK, Janecký. Poločas: 3:3.
Kolín: Blahovec (46. Karban) – Živný (65. Puk), Šourek (46. Seifert), Biško (65. Exner), Nešpor – Vácha, Mlynka, Němeček, Janecký – Novák (30. Křelina), Puk (46. Čapek).