„Do utkání jsme nastoupili po tvrdých dávkách. Musím říct, že se toho hráči zhostili dobře. Bylo to dobré utkání proti kvalitnímu soupeři. Jenom škoda, že jsme neproměnili šance. Víc takových zápasů. Úroveň byla opravdu velká a těší mě, že jsme se soupeři vyrovnali,“ uvedl trenér Jaroslav Havrda.

Kolín nastoupil bez zraněných Exnera, Záhory, Živného, Seiferta a Martina Puka a začal s respektem. To se mu vymstilo. Do přestávky inkasoval dva góly.

Ilustrační foto.
Po přestávce přišlo zlepšení, body to ale nepřineslo

„Chrudim prokázala kvalitu. Od začátku nás přehrávala, hrála ale pouze po vápno. Naopak my měli víc šancí. Bohužel s koncovkou jsme byli na štíru. Především Janecký, který dvakrát selhal. Naopak domácí využili našich dvou hrubých chyb v obraně a dvakrát skórovali. Jednou to bylo z penalty,“ popsal klíčové okamžiky první půle Jaroslav Havrda.

Ve druhé půli vykřesal jiskřičku naděje střídající Veselý. Na remízu Kolín nedosáhl, naopak do konce utkání ještě jednou inkasoval.
Kolín představil jednoho nováčka. Do týmu se připojil Libor Křelina, který naposledy hrál za Český Brod.

„Záleží na něm, jak se v týmu adaptuje. Je to kvalitní útočník, který ale tři měsíce kvůli zranění nehrál. Věřím, že se postupně dostane do pohody a bude platným členem naší sestavy,“ podotkl Havrda.

Další utkání sehraje Kolín v sobotu. Od 10 hodin hostí Ostrou (divize).

Branka: 59. Veselý. Poločas: 2:0.
Kolín: Blahovec (46. Karban) – Biško, Šourek, Nešpor, Čapek – Vácha, Němeček, Šindelář (60. Koděra), Janecký – Mlynka (46. Křelina), Rosendorf (46. Veselý). 

Obránce SK Slavia Praha Jiří Bílek.
Hvězda na obzoru? A-třídní Vestec vábí nedávného kapitána Slavie