„Se zkušeným bývalým druholigovým týmem z Ústí jsme sehráli diametrálně odlišný zápas než minulý týden v Benešově. Úroveň zápasu vysoko převyšovala divizní průměr. Hrálo se nahoru, dolů,“ uvedl trenér Michal Škopek.

Hosté začali aktivně a po dvou minutách nastřelili tyč a vzápětí musel Černý opět reagovat. „My však nezůstali pozadu, ale nastřelené břevno Slezákem ještě skóre neotevřelo,“ podotkl Škopek.

To se stalo po krásné kombinační akci Seifert - Hejduk, kdy prvně jmenovaný uklidil míčl do prázdné branky. „Bohužel, tak jak to u nás je snad pokaždé, hosté dokázali do konce poločasu srovnat,“ posteskl si Škopek.

Druhá půle se odehrávala ve stejném duchu. Velmi vyrovnané utkání s rychlou hrou. Kolín dal gól a hosté dokázali odpovědět. Velké drama se odehrálo v závěru zápasu, které pro domácí vyznělo smolně.

Dvě minuty před koncem prošel přes celé hřiště Hejduk a nekompromisně zavěsil (4:3).

Hosté si vzali oddechový čas a přistoupili ke hře bez brankáře. „Tuto variantu hráli velmi dobře. Bohužel jinak dobře hrající Hejduk ve snaze odkopnout míč od naší branky trefil hráče stojící před sebou a ten následně vstřelil vyrovnávací gól. Zbývalo několik sekund do spravedlivé remízy. Slezák se ocitnul v gólové šanci, kterou neproměnil a z následné akce soupeře devět vteřin před závěrečným hvizdem se hostům podařilo dokonce vstřelit vítěznou branku. Pro nás je to velké zklamání, protože zápas všichni odmakali, ale sportovní štěstí se od nás citelně odvrátilo,“ dodal Škopek.

Kolín je po dvou kolech na posledním dvanáctém místě. Na kontě má nula bodů stejně jako Kobylisy. A právě s nimi se utká v dalším kole. Duel se hraje v pátek od 21 hodin v hale VŠE.

Branky: Hejduk, Seifert, Navrátil, Slezák. Poločas: 1:1.
Kolín: Černý – Škopek, Kvíčala, Seifert, Hejduk – Slezák, Kovařík, Navrátil, Živný.