FK Kolín U13 - Mladá Boleslav 2:6

„Jednoznačným úkolem pro hráče v tomto utkání byl kombinační přechod od zadních řad přes zálohu do útoku. Hráči měli za úkol co nejvíce minimalizovat nakopávání míče dopředu a naopak bylo zdůrazněno využití krátkých přihrávek a soubojů jeden na jednoho," uvedl trenér Vladimír Zeman.

„Během prvního poločasu jsme se soupeřem drželi krok. Bohužel po individuálních chybách obránců jsme inkasovali branky. I přesto, že jsme se nebojácně pouštěli do individuálních soubojů v útočné fázi, náš soupeř většinu z nich eliminoval a do jasných brankových příležitostí nás nepouštěl. Obraz druhého poločasu byl velmi podobný a tak i skončil z pohledu branek na obou stranách," dodal Zeman.

„Doufám, že tento komentář utkání je dostatečný pro všechny přechytralé rádoby super trenéry, kteří nelení a rozebírají komentáře jiných trenérů a snaží se je poškozovat neobjektivním poukazováním na zkrácené texty hodnotící jednotlivá utkání. Ze strany takovýchto trenérů je to naprosto ubohé jednání, které má za cíl pouze jedinou věc, a to zalíbit se jiným výše postaveným činovníkům. Vím, že mezi trenéry panuje jistá rivalita, ale že by to muselo být už i u mládeže? Všichni trenéři mládeže by měli mít na mysli jednu věc a to, že svůj čas věnují dětem, které se chtějí věnovat sportu a ne ležet u počítače či v parku s partou kouřit. Pokud tohle budeme mít všichni na mysli, tak se pak nemusíme napadat, že jeden to dělá líp než ten druhý," podotkl Vladimír Zeman.

Branky: Uman 2. Poločas: 1:3. Sestava A: Veselý –  Hejduk, Vobořil, Zeman, Vlášek, Prokůpek, Uman, Červeňák, Duba. Sestava B: Barták - Hoření, Erben, P. Pokorný, Vacka, Záhora, Cabrnoch, Kuchař, Chadraba, Schulz.

FK Kolín U12 - Mladá Boleslav 3:10

„Obdoba utkání v Hradci Králové. Bojovnost a nasazení v pořádku. Bohužel nás tentokrát zradily fatální chyby jednotlivce v úvodu prvního poločasu. V deváté minutě jsme dostali dva slepené góly a bylo po zápase," hlesl trenér ročníku 2001 Jaroslav Bejlek. „Na druhou stranu jsem nemohl přehlédnout i několik našich velice vydařených kombinačních akcí, kterým však chybělo to závěrečné koření. Snad jsme již překonali období nakopávané a snažíme se hrát fotbal. Ještě ty banální chyby, ale ty asi ještě do této kategorie patří. Dost nás brzdí ty nesmyslné střídavé starty. Ani v tomto utkání jsme nebyli v optimálním složení," dodal.

„Vítězství hostí bylo naprosto zasloužené. V první půli se nám dařilo se soupeřem držet krok, v té druhé jsme ale byli jasně horší," přiznal asistent ročníku 2002 Miloš Vrkota.

Branky: Tichý, Exner, Kopáček. Poločas: 3:6. Sestava 2001: Buk – Suchý, Klepal, Vejdělek, Chvalovský, Jedlička, Machurka, Tichý, Jiroudek, Juřica. Sestava 2002: Čábelka – Klas, Baloun, Batelka, Robovský, Kopáček, Chábera, Exner, Pokorný, Michálek, Záhora, Konyvka.