„Dnes panuje opravdu velká spokojenost. Dokázali jsme otočit nepříznivý výsledek a hlavně hra ve druhém poločase měla z naší strany kvalitu," uvedl trenér Velimi Jiří Ptáček.

„Stejně jako minulý týden jsme nezačali dobře a už ve 13. minutě jsme prohrávali o dvě branky, kdy soupeř nejprve udeřil po rychlé kombinaci a chvíli na to skončila tečovaná střela za zády gólmana. Ve 22. minutě poslal Nedbal technickou střelu do břevna a Teslík z dorážky hlavou snížil. Ve 33. minutě mohl vyrovnat Srp, ale jeho hlavička skončila nad bránou. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, měli jsme tam pěkné kombinace, kdy po jedné z nich mohl vyrovnat Kyncl, trefil ale pouze gólmana. Poté měli dvě šance i hosté, ale samostatný unik skončil střelou vedle a další šanci zlikvidoval brankář Daněk. 
V 66. minutě kopl Vácha dobře standardku a Hrabal hlavou vyrovnal. Poté Hrabal netrefil ideálně přímý kop z hranice vápna po faulu na Kesnera. V 90. minutě ale po faulu ve vápně, opět na Kesnera, rozhodl o našem vítězství z pokutového kopu Regner. Úvod zápasu nám nevyšel, ale i přesto to kluci nevzdali a výkonem 
v druhé půli si vítězství zasloužili," dodal Ptáček.

Branky: 28. Teslík, 66. Hrabal, 90. Regner z PK – 8. Rybecký, 13. Hrodek. Rozhodčí: Zuska. ŽK: 3:4. Diváci: 100. Poločas: 1:2.
Velim: Daněk – Kyncl, Hrabal, Regner, Martikán – Jansta (46. Hruška), Bečvařík, Vácha – Nedbal (75. Zajíc), Srp (46. Kesner) – Teslík (90. Šmejkal).