„Byla to naše venkovní klasika. Z nepochopitelných důvodů nechceme hrát. Myslíme si, že to za nás odehraje někdo jiný a čekáme, jak to pak dopadne. Prostě jsme sotva poloviční oproti domácím zápasům. Sice nám chyběli Petr Kedršt a Hejduk, kteří patří do kostry týmu, ale rozdíl byl jinde. První poločas byl především o osobních soubojích bez šancí na obou stranách," řekl na úvod hrající trenér Býchor Lukáš Hartig starší.

„Vstup do druhého poločasu byl z naší strany tragický, když jsme hned inkasovali dvě branky. Od té doby jsme prohráli snad každý osobní souboj. Naše hra byla bez pohybu, nabídky a chyběla jí taky chuť některých hráčů, kteří si snad po tomto zápase sáhnou do svědomí. Báli jsme se hrát, čehož soupeř dokázal využít a přidal další dvě branky. Nám se podařilo dvěma zásahy už pouze kosmeticky upravit výsledek. Domácí nebyli fotbalovější než my, ale bojovali o každý míč a to na nás dnes stačilo. Soupeř si tři body zasloužil, na rozdíl od nás chtěl vyhrát," posteskl si po druhém poločase Hartig starší.

Branky: 70. Zach, 89. Chlumský. Rozhodčí: Tylchert. ŽK: 0:0. Diváci: 100. Poločas: 0:0.
Býchory: Hartig ml. – Tichý, Hartig st., Jirkovský, Chvalovský – M. Kedršt, P. Chlumský, Teplý, Vyhnánek (60. Funda) – Zach, Šátek.

(Jan Břečka)