Hosté v závěru dokázali pouze snížit Janovským. Polepy se tak po výhře 2:1 stále drží na vedoucí pozici skupiny C, nejnižší krajské soutěže.

„První poločas nebyl z naší strany určitě dobrý. Hráli jsme bez pohybu a bylo to opravdu až příliš statické. Proti soupeři, který přijel s defenzivní taktikou a spoléhal na brejky, to bylo o to těžší," okomentoval první poločas trenér Polep Bohuslav Mokříž.

„Druhý poločas jsme se zlepšili. Byla tam konečně znát aktivita a chuť. Dařilo se nám lépe kombinovat a naše hra měla konečně nějakou úroveň. Soupeři to dělalo problémy a často fauloval. Z toho vyplynuly i dvě penalty, které jsme v obou případech dokázali proměnit. Dnes se opět ukázalo, že v této soutěži nejsou jednoduché zápasy," zhodnotil druhé dějství Mokříž.

Branky: 68. a 70. Suchánek (oba z PK) – 89. Janovský. Rozhodčí: Šulcová. ŽK: 2:2. ČK: 70. Borovička (Poděbrady). Diváci: 60. Poločas: 0:0.
Polepy: Černý – Vaňkát, Suchánek (80. Zelenka), Kalivoda, Dittrich (73. Sejpal) – Macháček, Kmoch (78. Slezák), Müller, Hejduk (46. Böhm) – Linhart, Javorek (84. Stojka).

(Jan Břečka)