Býchory – Lysá nad Labem 1:1

Obě mužstva netrápí v I. B třídě skupině C existenční starosti, mohla tedy hrát otevřený fotbal, což se také stalo. Chybělo jen koření v podobě přeci jen větší brankové úrody. Býchory postrádaly Martina Kedršta, Tichého a ani Koubek, který se v závěru na hřiště dostal, nebyl stoprocentně fit. Právě jeho neúčast se asi nejvíce podepsala na útočné síle Býchor. Ale i těch několik minut, co byl na hřišti, se vyplatilo. Po rohu a jeho střele hlavou do tyče domácí vyrovnali.

„Myslím si, že šancí bylo na obou stranách více, než nakonec padlo branek. Přesto to mohlo být pro diváky pohledné utkání. Ani nám, ani soupeři vlastně již o nic nejde. Soupeř byl nebezpečnější v první polovině zápasu, druhá polovina potom vyzněla pro nás. Bohužel jsme neměli ani jednoho klasického útočníka a potýkali jsme se s koncovkou a důrazem ve vápně. Dle mého názoru pohledný fotbal skončil spravedlivou remízou," řekl po utkání býchorský gólman Jiří Černý.

Branky: 87. Jirkovský – 10. Novák. Rozhodčí: Chrastina. ŽK: 1:2. Diváci: 70. Poločas: 0:1.
Býchory: Černý – Pošík, Jirkovský, P. Kedršt, Chvalovský – Vyhnánek, M. Chlumský, P. Chlumský, Funda – Mojžíš (80. Koubek), Zach (70. Šindelář).

(Miloslav Kapic)