„Cíl do dnešního zápasu byl napravit výsledek z minulého týdne a poslední podzimní zápas vyhrát, což se podařilo," řekl po utkání trenér Polep Bohuslav Mokříž.

„V žádném případě jsme nechtěli soupeře podcenit, bohužel nastartoval nás až inkasovaný gól. Zápas pro nás začal až za stavu 0:1. Pak jsme se rozehráli, přišly i góly. Po změně stran už to bylo o tom, zápas dohrát. Hrál se otevřený fotbal z obou stran, z toho pramenily další góly, které jsme dostali. Na druhou stranu jsme i my další přidali. Nakonec jsme sezonu zakončili tak, jak jsme si představovali," dodal Mokříž.

„Nejen já, ale i hráči jsou rádi, že už je konec. Bohužel sezona dopadla, jak dopadla. My si musíme od fotbalu pořádně odpočinout a připravit se na druhou polovinu sezony. Nikdo zatím neví, jaká bude," řekl vedoucí Břežan II Vladislav Pikner.

„Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří v podzimní části nastupovali, že chodili na zápasy a sezonu tak dokončili," dodal Pikner.

Jak šly minuty

3. Domácí Müller ztratil u půlící čáry míč, toho se zmocnil Vojtěch Mišák, kterému však zkazil radost brankář Černý.
13. Tentokrát u vápna soupeře ztratil balon Dittrich, ten se po ose Michal Pikner – Vojtěch Mišák dostal až ke Karbanovi a Břežany vedly – 0:1.
15. Po Müllerově rohu vyboxoval gólman Zeman míč za vápno k Javorkovi, který ho vzápětí napálil přímo do brány – 1:1.
18. Možná nejhezčí akce zápasu. Javorek si několikrát narazil míč s Müllerem a favorit se dostal poprvé do vedení – 2:1.
20. Spolupráci Kmocha a Böhma zužitkoval ve svůj třetí gól v utkání Javorek – 3:1.
23. Tentokrát Javorek zakončoval spolupráci Müllera s Böhmem, Zeman však byl ve střehu. Akce ale nadále pokračovala, míč se dostal ke Kalivodovi, po jeho střele zastoupil již překonaného Zemana před brankovou čárou Pavel Mišák.
26. Slezák použil fintu Zidana, elegantně se zbavil obránce a předložil míč Javorkovi, který opět mohl zvednout ruce nad hlavu – 4:1.
29. Trestný kop Kmocha zužitkoval nadvakrát Kalivoda – 5:1.
38. Müller zkoušel překonat brankáře Zemana lobem ála Poborský, ten však jeho úmysl vystihl.
41. – 44. Po delší době se o slovo přihlásili i hosté. Piknerův jedovatý pokus skončil těsně vedle, ránu Trejbala vyrazil Černý na roh.
45. Těsně před přestávkou ukázal svoji kopací techniku Pavel Mišák. Přesnou ranou k tyči nedal Černému šanci – 5:2.
52. Domácí hráči tak dlouho kombinovali u vápna soupeře, až se na to nemohl dívat Kmoch. Když se k němu dostal míč, napálil ho za vápnem přímo do sítě – 6:2.
56. Po nakrátko zahraném rohu se k zakončení dostal Kalivoda, mířil ale pouze do břevna.
57. Po nenápadné akci se míč dostal k střídajícímu Hruškovi, který s chladnou hlavou prostřelil Zemana – 7:2.
60. Kmoch se vydal na sólo z vlastní poloviny, utekl všem strážcům, před sebou měl pouze vracejícího se levého obránce, kolem něho chtěl míč prostrčit na nabíhajícího Javorka, jenomže Trejbal si kopl míč nešťastně do vlastní brány – 8:2.
61. První branky ve druhém poločase se dočkaly také Břežany. Přesně mířil Borovička – 8:3.
67. Po přihrávce Müllera zakončoval Kalivoda, jeho pokus ale opět skončil na konstrukci branky, tentokrát na tyči.
68. Další gólová radost hostů. Pavel Mišák střelou z dálky zaskočil gólmana Černého. Ten se za jeho projektilem pouze podíval – 8:4.
74. Gólové hody pokračovaly. O další zápis se postaral Kmoch, který zužitkoval souhru Javorka s Hruškou – 9:4.
78. Domácí předvedli další pěknou kombinaci. Balon se následně dostal k Javorkovi, který předvedl dokonalý hokejový blafák a vstřelil jubilejní desátý gól Polep – 10:4.
85. Po Kmochově rohu napřáhl z hranice vápna Müller, a mířil přesně. Trefil šibenici – 11:4.
90. Hostující Vojtěch Mišák se asi pět minut dožadoval konce, rozhodčí Svoboda mu však vysvětlil, že se hraje 90. minut. Toho využil Müller, který upravil na konečných 12:4.

Polepy - Břežany II 12:4

Branky: 15., 18., 20., 26. a 78. Javorek, 29. Kalivoda, 52. a 74. Kmoch, 57. Hruška, 60. Trejbal vlastní, 85. a 90. Müller – 13. Karban, 45. a 68. P. Mišák, 61. Borovička. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 0:0. Diváci: 60. Poločas: 5:2.
Polepy: Černý – Vaňkát, Suchánek, Kalivoda, Dittrich (46. Král) – Böhm, Müller, Kmoch, Slezák (75. Duchan) – Javorek, Sova (46. Hruška).
Břežany II: Zeman – Karban, P. Mišák, V. Mišák, Trejbal – Štolc, M. Pikner, Bárta (24. Hladík), Svoboda – Stejskal, Borovička.