Nový Bydžov U13 - FK Kolín 11:2

„Nový Bydžov patří ke špičce v naší skupině. Přesto jsme do Bydžova nepřijeli bránit, ale v první řadě hrát fotbal. Vzhledem k tomu, že oba týmy soupeře měly rozdílnou kvalitu, tak se nám záměr kombinační hry dařil na obou hřištích v jednom poločase lépe a ve druhém hůře. Na slabší polovině Bydžova jsme v obou poločasech sehráli vyrovnanou partii s kombinacemi a brankovými příležitostmi na obou stranách. Co musíme zlepšit, je určitě koncovka, protože neproměňování jasných gólovek je zatím náš největší nedostatek v této sezoně," uvedl trenér Vladimír Zeman.

„Ve druhých poločasech obou našich týmů se hrálo spíše na naší půlce a branku soupeře jsme ohrožovali velmi ojediněle. Přesto jsme se snažili hrát odzadu, nenakopávat a hrát kombinačně. Samozřejmě přišly chyby a po nich i branky v naší síti, ale ani to mi nebránilo v tom, abych kluky pochválil za jejich snahu a bojovnost," dodal.

Branky: Hejduk 2. Poločas: 6:1. Sestava A: Barták – P. Pokorný, Erben, Záhora, Chadraba, Uman, Zeman, Hoření, Schulz. Sestava B: Veselý –  Vlášek, Kuchař, Hejduk, Prokůpek, Vobořil, Vacka, Cabrnoch, Duba.

Nový Bydžov U12 - FK Kolín 10:8

Hodně rozezleni odjížděli 
z Bydžova především hráči kategorie U12. Nejen kvůli výsledku, ale především díky výkonu rozhodčích.
„Měli jsem o soupeři nebo spíš o rozhodčích, co v Bydžově pískají nelichotivé informace. Po zápase se informace jenom potvrdily. Neuznaný regulérní gól, který viděli všichni až na rozhodčího, odpískaný neregulérní gól soupeře z metrového ofsajdu. A to bych mohl pokračovat dál. Já samozřejmě chápu, že se někde mladí kluci musejí naučit pískat, ale zařezávat mladší žáky takovýmhle způsobem je dost drsné," konstatoval asistent trenéra 2001 Dan Tichý.

„Naše kluky musím pochválit za bojovnost, kterou předvedli. Hra nebyla úplně špatná, i když se hrálo za umělého osvětlení. Jediné pozitivum ze zápasu je, že se nikdo 
z kluků nezranil a kluci se zdravě nabudili do dalších zápasů," dodal.

„Utkání se dá zhodnotit asi tak, že domácí sice vyhráli, ale porazili jsme se sami. Dopustili jsme se řady základních chyb, které po trestu přímo volali. Domácí měli svou úlohu velice jednoduchou, příliš se nenadřeli a příliš zásluh na kvalitě utkání neměli. Počítají se však vstřelené góly," hlesl asistent ročníku 2002 Miloš Vrkota.

„Klukům nemohu upřít snahu, ale tentokrát jsme neukázali ani zdaleka svoje fotbalové schopnosti. Výkon 
v předchozích ligových zápasech byl třídu výš  a na hřišti to bylo znát. Celý zápas poznamenal mizerný úvod. Brankář je téměř nejdůležitější částí týmu a jeho výkon ovlivňuje všechny ostatní. Mára je obvykle naší velkou oporou, ale tento zápas se mu prostě nepovedl. Stejně tak i některým ostatním hráčům, ale jejich chyby nebyly tolik vidět," dodal.

Branky: Exner 3, Klepal 2, Tichý, Holub, Jedlička. Poločas: 5:6. Sestava 2001: Tichý – Jedlička, Jiroudek, Machurka, Suchý, Juřica, Klepal, Holub, D. Pokorný.  Sestava 2002: Čábelka – Klas, Baloun, Batelka, Kopáček, Robovský, Chábera, Exner, Konyvka, Michálek.