Chodov - Český Brod 2:0

Utkaly se tak dva týmy z opačných pólů tabulek, neboť Český Brod zatím všechny tři zápasy nové sezony vyhrál, zatímco Chodov vše prohrál. Ovšem na trávníku to poznat nebylo. Český Brod podal špatný výkon a prohrál 0:2. ,,Dnes jsme podali žalostný výkon. Zranili se nám dva důležití hráči, což ovlivnilo náš výkon," mluvil trenér Českého Brodu Jan Vlček o zranění, které utrpěli záložníci Pařízek s Kopeckým. ,,Oba si rozsekli obočí. Pařízek musel střídat a jet do nemocnice. Má sedm stehů. Kopecký dohrál s obvázanou hlavou," popsal Vlček.

První branku vstřelili domácí v 17. minutě po hrubé chybě obrany, která za sebe pustila domácího forvarda. Ten se řítil téměř od půli hřiště na osamoceného a bezmocného Sovu, kterého prostřelil. Druhý gól domácí přidali v druhé půli, v 66. minutě po závaru ve vápně se dostali k odraženému míči a z následného centru se domácí šutér hlavou nemýlil. ,,Domácí bojovali. My jsme k tomuto utkání přistoupili jako mistři světa a to se nám vymstilo," viděl hlavní rozdíl mezi oběma týmy hostují kouč Jan Vlček.

Rozhodčí: Černý. ŽK: 2:3. Diváci: 200. Poločas: 1:0.
SK Český Brod: Sova - Valenta, Skramužský, Šimr, Böhm (75. Kratochvíl) - Kozák, Pařízek (20. Kopa), Putík, Kopecký - Szöcz (60. Bartolšic), Štefančík.


Denis Jeřábek