Úvaly - Český Brod 0:2

„První poločas byl z naší strany špatný. Soupeř byl herně lepší a my se spíš bránili a vyráželi do rušivých protiútoků. Bohužel v 17. minutě jsme po rohu neuhlídali Macka, který otevřel skóre. Poté byl průběh hry stejný. A opět jsme nepohlídali centr, tentokrát ze hry, kdy se hlavou prosadil Vorlíček," uvedl vedoucí Českého Brodu Jan Křen.

Derby bylo defakto rozhodnuté. Český Brod se sice po změně stran snažil o zvrat, domácí ale všechny jeho ataky pohlídali. „Druhá půle, to bylo nebe a dudy. Trenér udělal nějaké změny a hrálo se skoro na jednu bránu. Ve velké šanci se objevil Walter, ale po centru Moravce trefil z malého vápna gólmana. Kdyby dal na 2:1, mohlo se to utkání vyvíjet jiným směrem. Ale na kdyby se nehraje. Za dalších pět minut promáchl na malém vápně Beutel. Škoda, remíza by asi byla spravedlivá, takhle jsme si to prohráli sami," dodal Křen.

Branky: 17. Macek, 29. Vorlíček. Rozhodčí: Vitner. ŽK: 1:2. Diváci: 370. Poločas: 2:0.
Český Brod: Sova – Mlejnek, Beutel, Balík, Marek (46. Šusta) – Kryštof (46. Štefančík), Walter, Krejcar, Müller (60. Brabec) – Šťastný, Husárik (61. Moravec).