„Je to pro nás poměrně velký úspěch v konkurenci zúčastněných týmů,“ uvedl vedoucí mužstva Jan Křen a narážel na to, že se na turnaji prezentovaly celky z divize a ČFL.

Obě mužstva hrající divizi postrádala některé hráče. Brodu chyběli Suk, Medek, Slicho, Gajdasz. Vykáň na tom byla ještě hůře, na střídání měla pouze jednoho hráče.

Český Brod začal lépe a již ve 3. minutě po rohu Cardy nehlídaný Marek skóroval z malého vápna.

Ve 20. minutě bylo na jejich straně ještě veseleji. Nekolný pasem našel Cardu, který předložil Jindřichovi před prázdnou a ten už jenom slízl smetanu.

Po přestávce střídající Makovský se po brejku ve vápně kličkou zbavil obránce a netypicky pravou přesně zakončil.

„Vykáň poté hru vyrovnala, přišla naše hluchá čtvrthodina a soupeř snížil na rozdíl jednoho gólu. První vstřelil z penalty, druhý ze hry,“ podotkl Jan Křen.

S Brodem to ale nezamávalo. Rychle se otřepal a hru opět zlepšil. Kromě dalších šancí zvýšil Michálkem a Hanzlem na konečných 5:2.

Český Brod má za sebou povedené vystoupení na turnaji, nyní na něho čeká generálka před jarními odvetami v divizní skupině B. Tu sehraje v sobotu proti Dvoru Králové (divize). Utkání se hraje od 14 hodin v Břežanech.

Branky: 3. Marek, 20. Jindřich, 55. Makovský, 70. Michálek, 76. Hanzl. Poločas: 2:0.
Český Brod: Polomský – Carda, Hrdlička, Nekolný, Smola – Moravec, Skořepa, Marek, Michálek, Jindřich – Fikejz. Střídali: Drápela, Makovský, Šmejkal, Hanzl, Plašil.