„Do zápasu jsme vstoupili na jedničku a hned ve druhé minutě poslal Procházka krásný balon na Kozlíčka a ten postupoval od půlky sám na gólmana a nemýlil se. O tři minuty později opět Procházka našel tentokrát Makovského, ale ten trefil pouze tyč. A aby toho nebylo málo, chvilku nato Makovský předložil Mašanskému, ale ten minul bránu. Po dvaceti minutách hry se hosté otřepali a do konce poločasu měli herně navrch. Jednou šla hlavička těsně vedle a podruhé nás podržel gólman Hanuš. My jsme hrozili z brejků. Třeba Miňovský postupoval sám na brankáře, ale míč mu utekl. Do kabin se šlo za stavu 1:0. O přestávce jsme si to malinko vyříkali a ve druhé půli to bylo znát," uvedl trenér Zdeněk Šmejkal mladší.

„Po změně stran nám pomohla rychlá branka, kdy na levé straně výborně zakombinovala dvojice Moravec – Kozlíček a druhý jmenovaný předložil nabídku Makovskému a ten vymetl všechny pavouky v rohu branky. Stejně jako Jirka Dopita v Naganu proti USA," podotkl s úsměvem Šmejkal.

„Zbytek zápasu už jsme kontrolovali. Hosté trošku odpadli, i když tam měli dvě tři šance na gól, ale chybělo jim to finále. Nám se povedlo vstřelit ještě tři branky a nakonec je z toho výsledek 5:0, i když musím přiznat, že ta hra obou mužstev tomu nenapovídala. My musíme zůstat nohama na zemi a být hladoví zápas od zápasu, aby se nám to v dalších zápasech nevymstilo," dodal Šmejkal.

Branky: 2. a 64. Kozlíček, 47., 83. a 85. Makovský. Rozhodčí: Balík. ŽK: 3:1. Diváci: 100. Poločas: 1:0.
Český Brod B: Hanuš – Helmich, Mrázek (73. Kratochvíl), Procházka, Kopecký – Kozlíček, Miňovský, Kohout, Gajdasz (46. Moravec) – Makovský, Mašanský.