Český Brod – Toužim 7:3

„Konečně jsem proměňovali šance," uvedl vedoucí Českého Brodu Jan Křen. „V předchozích šesti zápasech jsme nastříleli tři góly a v tom sedmým jsme jich dali sedm. Byla to taková posvícenská kanonáda," dodal.

Výsledek sice ukazuje na spanilou jízdu. Zlom ale přišel až čtvrt hodiny před koncem. „Do stavu 4:3 to bylo jako na houpačce. My sice hráli dobře dopředu, ale do obrany už to bylo horší," přiznal Jan Křen.

Hlavním dirigentem vysoké výhry byl Petr Kopecký, který dal hattrick, navíc předvedl několik dalších skvělých akcí. „Při jednom gólu posadil na zadek brankáře a tři obránce. To byla paráda. Petr hrál opravdu s chutí a byl naším nejlepším hráčem," podotkl Křen.  „Ale nejenom on, ale celý tým si zaslouží pochvalu," dodal.

Branky: 4., 7. a 90. P. Kopecký, 45. Valenta z PK, 47. a 77. Moravec, 82. Hruška – 19. Zápotocký, 46. Diviš, 55. Čermák. Rozhodčí: Duchoň. ŽK: 2:2. ČK: 45. Martinec (T). Diváci: 200. Poločas: 3:1.
Český Brod: Gabriel – Kryštof, Mlejnek, Marek, Hruška – P. Kopecký, Krejcar, Valenta (70. Červenka), Ptáček (60. Štefančík) – Moravec (80. Tománek), Kadlec.