„Já jsem se na tento zápas těšil, protože jsem se po delší době vrátil zpátky do Červených Peček a byl to pro mě první ostrý zápas na domácím hřišti. Očekávání bylo velké, možná i od lidí, protože jsme měli přípravu docela slušnou. Ale dnešní zápas ukázal, že musíme ještě hodně pracovat," uvedl trenér Červených Peček Jan Meszároš.

„Byl to nepříjemný soupeř, kterého jsem viděl v minulém kole proti Dlouhé Lhotě. Ten zápas byl rychlý a tvrdý, své hráče jsem na to upozorňoval. Ono se to i dneska prakticky projevilo, některé osobní souboje jsme prohrávali, ale myslím si, že o ty dva góly jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Jenom mě mrzí, že nepodržíme víc balon, chybělo mi tam víc kombinace. Ale byl to zápas doma, kluci byli asi taky pod tlakem, takže tři body prostě bereme," dodal Jan Meszároš.

„V tomto zápase jsme měli jednoznačně vyhrát, především za první poločas, kdy soupeř nehrál příliš dobře. Bohužel nedáváme góly a proto nemůžeme vyhrát," hlesl po utkání trenér Radimi Petr Šafránek.

„To platilo hlavně pro první poločas. Druhý poločas už to bylo špatné z obou stran. Do šancí se nedostáváme a když se do nich dostaneme, tak to řešíme špatně. Hodně nám chybí útočník Pavel Sova, který pyká za trest. Ale příští zápas by už měl být připravený nastoupit, takže se snad již dočkáme nějakých bodů," dodal Petr Šafránek.

Jak šly minuty

7. Brankář Radimi Arnold předvedl dlouhý výkop, kterému ještě pomohl silný vítr, stopeři Červených Peček situaci podcenili a míče se zmocnil Slunéčko. Ten však pověst kanonýra nepotvrdil. Míč poslal vysoko nad.
35. Po trochu hluchém období konečně udeřilo. Po takové nenápadné akci se za hranicí velkého vápna dostal k míči Herčík a poslal domácí s pomocí teče do vedení. Brankář Arnold měl zakrytý výhled.
38. A pro domácí mohlo být veseleji. Peterka totiž postrčil míč na Hradílka, kterého ve vápně nedovoleně zastavil Baško. Rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Rejthárek. Jeden z nejzkušenějších hráčů na hřišti ale neuspěl. Jeho pokus mu gólman Arnold zneškodnil.
49. Chvíli po změně stran předvedly Červené Pečky pěknou kombinační akci. Míč putoval po ose Rejthárek – Vohnický až k Hervertovi, ten však  z úhlu pálil vysoko nad.
50. Druhý gólový moment zápasu. Vohnický viděl dobře naběhnuvšího Hradílka, který zkušeně podle brankáře zavěsil.
53. Po delší době dali o sobě vědět hosté. Slunéčko si vyměnil míč s Kovaříkem, ale z dobrých osmi metrů netrefil bránu.
62. Poslední pořádná šance zápasu. Čábelka udělal chybu, kterou však střídající Svoboda nevyužil.  Mířil mimo. Omluvou pro něho může být ten fakt, že to měl na dlouhou nohu.

Červené Pečky - Radim 2:0

Branky: 35. Herčík, 50. Hradílek. Rozhodčí: Hron. ŽK: Herčík, Vohnický – Macháček. Diváci: 80. Poločas: 1:0.
Červené Pečky: Malý – Novotný (75. Svoboda), Holub, Zelený, Šourek – Hervert (61. Bílek), Rejthárek, Herčík, Vohnický – Peterka, Hradílek.
Radim: Arnold – Macháček, Novák, Baško (60. Bareš),Říha –  Kovařík, Jirků (70. Exner), Puk, Čábelka – Hovorka, Slunéčko.