Podle trenéra Jana Meszároše se jednalo o zdaleka nejlepšího soupeře ze všech příslušníků nejnižší krajské soutěže v zimním období. Tímto zápasem zakončili červenopečečtí hráči přípravu na jaro, v sobotu je čeká první kolo I.A třídy a hned okresní derby. Soupeřem jim  budou 
v Kostelci nad Černými lesy Zásmuky.

„Myslím si, že dnes jsme byli v prvním poločase více na míči a poměrně rychle šli po přečíslení do vedení. Jenže potom jsme nechali naši pravou stranu úplně otevřenou a soupeř to využil a vyrovnal na 1:1. Po přestávce přišla dvacetiminutovka soupeře, kdy nám, dá se říci, nepůjčil míč. Byli jsme v útlumu, vázla přihrávka, nedokázali jsme udržet míč, a proto jsme inkasovali. Až poslední čtvrthodinu jsme se tak nějak vrátili do hry a po pěkné kombinaci útočníků zápas srovnali," popisoval utkání trenér Jan Meszároš.

„Už jsem o tom hovořil v minulém hodnocení. Z kádru, se kterým jsme zahajovali úspěšný začátek přípravy, vypadlo pět fotbalistů. Tvoří se tak prakticky nové rozestavení, hráči musí nastupovat na jiných postech. Naštěstí se nám vrací Holub, dnes také Svoboda, možná se už zapojí Novotný, proto také zkoušíme dorostence, protože těch lidí je zoufale málo. Za týden jsou mistráky a  začneme vlastně se třinácti lidmi. I z tohoto hlediska musíme na dnešní utkání nahlížet," lamentoval Jan Meszároš.

Branky: Šafranko, Hradílek. Poločas: 1:1.
Červené Pečky: Malý – Bílek, Holub, Zelený, Šourek –  Šafranko (46. Svoboda), Herčík, Rejthárek, Vohnický – Hradílek, Peterka.

(Miloslav Kapic)