„Začali jsme opatrně, soupeře jsme ale do šance nepustili. My měli takové pološance, ze kterých jsme nic nevytěžili. Pak napřáhl Kulhánek, který nepříjemnou skákavou střelou od tyče otevřel skóre. Bohužel poté jsme vyrobili dvě chyby. Po našem nedůrazu a takovou laxností jsme soupeře dostali na koně. V kabině jsme si o přestávce řekli, že musíme přidat na důrazu a pokusit se výsledek otočit, což se nakonec podařilo," uvedl nový trenér Červených Peček Zdeněk Čáp.

„Soupeř nám trošku pomohl, když si dal vlastní gól. Obránce nahrával brankáři, tomu však míč přeskočil nohu a skončil v síti. Zanedlouho jsme předvedli krásnou akci, na jejímž konci byl Bílek, který to dal pod gólmanem. Šest minut před koncem šel do brejku Hradílek, byl stažený a z nařízené penalty se nemýlil Peterka. V závěru jsme to už kontrolovali. Musím říct, že tým tady není špatný, ale nesmíme se sami dostávat pod tlak hloupými chybami. Hráče bych chtěl zejména za druhý poločas pochválit. Příkladně bojovali. Mužstvo se trošku zvedá a nyní to je potřeba potvrdit v Libici nad Cidlinou," dodal Zdeněk Čáp.

Branky: 22. Kulhánek, 53. Čejka, 64. Bílek, 84. Peterka z PK – 38. Chytil, 44. Gabčo. Rozhodčí: Kovář. ŽK: 0:2. Diváci: 60. Poločas: 1:2.
Červené Pečky: Malý – Radovnický, Bílek, Šourek, Touška – Dudla, Čejka (90. Hanousek), Kulhánek, Hradílek (86. Rauch) – Svoboda (70. Bílý), Peterka.