„Nevěděl jsem, co od zápasu očekávat. V přípravě jsme měli docela komplikace, měli jsme některé hráče zraněné a někteří hráči z Nymburka přišli na poslední chvíli, tudíž nebyl moc velký prostor na sehrání. Navíc jsme byli nováček v nové soutěži. Čelákovice pro nás byla neznámá. Musím říct, že nehrály špatně," přiznal trenér Polep Bohuslav Mokříž.

„Do zápasu jsme vstoupili aktivně, měli víc ze hry a měli jednu stoprocentní šanci. Ze standardní situace mohl hlavou skórovat Vaňkát, gólman domácích ale předvedl reflexivní zákrok. Bohužel z jedné pořádné akce soupeř skóroval. Potom šel Javorek sám na bránu, byl faulovaný a domácí hráč uviděl zaslouženě červenou kartu. Začala naše přesilovka. Dobře jsme kombinovali, ale soupeř hrozil dost nepříjemnými brejky, které se nám nedařilo moc zachytávat. Proti dobře bránícímu soupeři jsme si přesto vypracovali dost šancí, nastřelil tyč a břevno a nakonec se nám podařilo i vyrovnat. Ale musím říct, že i domácí měli dvě obrovské příležitosti, kdy šli sami na Jirku Černého. Jenom díky jeho skvělým zákrokům jsme gól nedostali. V penaltovém rozstřelu chytil dvě penalty a my si odvezli bod navíc. S výkonem i výsledkem jsem spokojený," dodal Bohuslav Mokříž.

„Osobně mě Polepy překvapily, hrály dobrý fotbal, byly fotbalové a měly po celou dobu mírně navrch," uvedl po zápase čelákovický sekretář Milan Šikl.
„My jsme to měli hodně těžké, protože jsme hráli hodinu v deseti. Přesto byly šance na obou stranách, ale dařilo se hlavně oběma brankářům. V závěru to bylo o fyzičce, ale podařilo se nám vybojovat remízu," řekl Šikl.

Branky: 30. Kadeřábek – 66. Grospič. Rozhodčí: Pospíšil. ŽK: 1:1. ČK: 36. Pavel Bařina (Čelákovice). Diváci: 100. Poločas: 1:0.
Polepy: Černý – Tafel, Vankát, Suchánek, Rak – Hejduk (60. Krumpholz), Linhart, Müler (80. Šťastný), Michal Dudla (60. Mejzr) – Javorek, Grospič.