Libice nad Cidlinou – Býchory  1:0

Vítězství domácích je zasloužené. Libice totiž zazdila pět vyložených šancí. Tři z nich už v prvním poločase. Ani hosté však nebyli zcela bez šancí. Nebezpečná byla hlavička Koubka a střela Chadraby. Václavík ale o čisté konto nepřišel.

„Měli jsme o svém vítězství rozhodnout už v prvním poločase. Nedařilo se nám ale v koncovce. Velkou zásluhu na tom měl hostující brankář Černý," uvedl po zápase střelec jediné branky zápasu Patrik Lambert. „Je to hodně důležité vítězství, neboť hosté se soustředili na precizní obranu a do plných se hraje špatně každému. Naštěstí nám to tam jednou spadlo," měl radost Lambert.

„Domácí byli herně lepší a některé jejich šance zlikvidoval výborně chytající Černý. A to hlavně v prvním poločase. My jsme hráli od začátku na bod, hráli jsme odzadu a po inkasované brance už jsme neměli sílu skóre dotáhnout," uvedl stoper Býchor Zdeněk Jirkovský.

Branka: 69. Lambert. Rozhodčí: Hamřík. ŽK: 0:4. Diváci: 200. Poločas: 0:0.
Libice nad Cidlinou: Václavík – Billý (27. Černý), Polák, Kohoutek, Kalina – Beneš (84. M. Novák), Jiří Fořt, Lambert, Rýdl – Jan Fořt (86. Zdražil), Plot (89. R. Novák).
Býchory: Černý – Chvalovský (12. Koubek), Hartig, Jirkovský, M. Chlumský – Zach, Vokál, P. Chlumský, Funda, Vyhnánek – Chadraba.