„Od první minuty jsme skvěle pracovali v presinku. Touto pracovitostí jsme si také hned začali vytvářet šance, první proměnil Jakub Hanzl, druhou Pavel Bělina. Útlum nastal po nuceném střídání do té doby výborně hrajícího Hanzla. Těsně před koncem poločasu nás podržel brankář, který chytil gólovou hlavičku soupeře. Druhý poločas jsme nezačali tak aktivně a soupeř měl jednu šanci, se kterou si opět poradil náš brankář. Zbytek poločasu byl ve znamení zahazování našich šancí. Určitou jistotu do našich řad přinesl Petr Kesner, který zvýšil  po rohovém kopu na tři nula. Další velké šance, téměř do opuštěné branky, jsme neproměnili. Stoprocentní šance měli  Dudla, Lacina, Kasal, Skořepa," popsal klíčové okamžiky Caudr.

„Je škoda, že utkání neskončilo vyšším rozdílem, protože šancí bylo téměř na dvě utkání, ale jsme konečně naprosto spokojeni s přístupem hráčů k utkání. Pracovali velmi dobře a především kolektivně. To byl hlavní důvod dnešní výhry. Kolektiv dnes vyhrál utkání, ne jednotlivci. Výhra je povzbuzením do zimní přípravy. Rádi bychom na jaře viděli podobné výkony tomu dnešnímu. Průběh podzimu byl pro nás mírným zklamáním, jsme proto rádi, že mužstvo dnes ukázalo svůj charakter," dodal kolínský kouč.

Branky: Hanzl, Bělina,  Kesner. Poločas: 2:0.
Sestava: Kubát – Šamša (55. Kainar), Kesner, Jelínek, Potůček (59. Bejlovec) – Bělina, Skořepa, Klatka (50. Paclík), Jehlička – Dudla (71. Kasal),  Hanzl (33. Lacina).

Na závěr to byla bída

Jestliže sedmnáctka se loučila vítězstvím, hráči kategorie U16 svůj zápas s Vyšehradem po bídném výkonu prohráli 2:4.

„V posledním zápase podzimní sezony jsme podali nejhorší výkon. Bez pohybu a chuti se hrát nedá, což se dnes také potvrdilo. Je třeba co nejrychleji na tento výkon zapomenout a vrátit se k poctivé práci a to jak na tréninku, tak v zápase," uvedl trenér Jiří Černý.

„Jsme přesvědčeni, že přes zimní přestávku dojde ke značnému zlepšení, a to jak v individuálním, tak kolektivním pojetí. Mužstvo a hráči v něm mají slušný potenciál, který by se měl přes zimní přestávku náležitě projevit," dodal Černý.

Branky: Kopáček, Piskač. Poločas: 1:2.
Sestava: Plaček (41. Kafka) –  Villner (41. Šendera), Procházka (60. Bér), Vondráček,  Jirsa (54. Šindelář) – Piskač,  Pikner (41. Stánok), Jirků (54. Hampl), Kopáček, Hranca –  Kasal (67. Franc).