Sokoleč – Býchory 2:0

"Věděli jsme, že Sokoleč je jedno z nejfotbalovějších mužstev v soutěži. Hraje tam hodně kluků  se zkušenostmi z vyšších soutěží. A to se také potvrdilo," uvedl býchorský asistent Jiří Černý.

„My hráli hodně dobře zezadu, disciplinovaně. Soupeře jsme v první půli do žádných velkých šancí nepouštěli. Výjimkou byla 28. minuta, kdy  Štastný nastřelil tyč. My chodili do rychlých protiútoků. Bohužel  po jednom z nich Koubek dva metry před bránou netrefil. Do druhé půle jsme šli se stejnou taktikou. Na začátku jsme se dostali i do pár střeleckých pokusů. Pak nás domácí přehrávali a z přísně nařízeného trestného kopu vstřelili první gól. My se pak snažili o vyrovnání, což se nám bohužel nepodařilo. Z protiútoku jsme nakonec ještě jednou inkasovali. Ale to už jsme hráli vabank. Ten gól už nic neřešil. I přes porážku jsem klukům poděkoval za bojovnost," dodal Černý.

Tomu se moc nezamlouval výkon rozhodčích. „Když vidím, co předvádějí ve třetím kole, jsem zvědav, co se bude dít na jaře," podotkl.

Branky: 80. Šťastný, 88. Provazník. Rozhodčí: Drábek. ŽK: 0:4. Diváci: 100. Poločas: 0:0.
Býchory: Řehák – Pošík, Jirkovský, P. Chlumský, Klimeš – Vyhnánek (65. M. Kedršt), P. Kedršt, Funda, Zach – Koubek (80. Říha), Chadraba (80. Mojžíš).