„Opět jsme potvrdili, že doma chceme hrát fotbal. Proti nám stál dneska mladý tým, který nebyl vůbec špatný. Naštěstí se nám podařilo jít rychle do vedení, které se nám během první půle podařilo ještě navýšit. Bohužel utkání zdramatizoval náš vlastenec hned v úvodu druhého poločasu. Naštěstí kluci pochopili, že musí zase zabrat a odmakali to do vítězného konce," zhodnotil utkání Lukáš Hartig starší.

„Dneska nám skvěle fungovala kombinace, především po ose Martin Kedršt – Šátek a z druhé strany zálohy pak posílal nebezpečné centry do vápna Vyhnánek. Jen si myslím, že v některých situacích vymýšlíme zbytečnosti, které by příště mohl soupeř využít. Průběh utkání byl hodně vyrovnaný, my vyhráli díky dvěma gólům. Lysá hrozila především ze standardních situací, protože má na ně vysoké hráče. I jejich snižující gól padl ze standardky, ale dal ho náš hráč," uzavřel se smíchem hodnocení Hartig starší.

Branky: 10. M. Kedršt, 25. Zach – 46. Zach vlastní. Rozhodčí: Meščan. ŽK: 1:0. Diváci: 80. Poločas: 2:0.
Býchory: Hartig ml. – M. Chlumský, P. Chlumský, Teplý, M. Kedršt, – Vyhnánek, P. Kedršt (65. Tichý), Funda, Šátek – Hejduk, Zach.

(Jan Břečka)