Kolín - Zápy 1:3

„Pětadvacet minut jsem hráli tak, jak máme. Dali jsme dva góly, ale jeden nám nebyl uznán. Hráči se ale moc uspokojili, udělali individuální chyby a soupeř nás potrestal, takže můžeme být naštvaní jenom sami na sebe. Za to, jak jsme byli nedisciplinovaní a lehkovážní," řekl po utkání trenér Kolína Radim Nečas.

Lepší vstup do zápasu si hráči Kolína nemohli přát. Po dvanácti minutách zafungovala spolupráce Štohanzl –  Michal Sedláček. Prvně jmenovaný centroval a druhý hlavou přesně zakončoval.

Zatímco domácí  ještě slavili, jejich radost mohl překazit Chrobák. Jeho nepovedený centr málem skončil na zády brankáře Čižinského. Ten se však nenechal zaskočit a nepříjemný táhlý pokus vytěsnil nad břevno.

Zanedlouho dali o sobě vědět opět Kolíňáci. Marek Sedláček to zkoušel z poza šestnáctky, jeho pokus pravačkou s námahou vytěsnil konečky prstů brankář Pařízek.
Hosté se před Čižinského moc nedostávali, když však podnikli výlet, hořelo to. Po rohovém kopu se jim dokonce podařilo vyrovnat. Míč prošel klubkem hráčů až k Topouzisovi, který si v koncovce věděl rady. To však nebyla pro domácí jediná pohroma. O chvíli později přišla druhá, to kvůli poraněnému kolenu musel vystřídat stoper Jiří Biško.

Další přišla po změně stran.  Kalivoda dostal krásný pas do běhu, ustál souboj se střídajícím Šourkem a střelou od břevna převážil misky vah na stranu Záp.

Domácí se snažili o vyrovnání, jediný pokus Štočka z otočky vyrazil Pařízek na roh. Definitivní tečku za zápasem udělal po průniku Hakla Kalivoda, který vyraženou střelu nekompromisně napálil pod břevno.

Branky: 12. Michal Sedláček – 29. Topouzis, 53. a 80. Kalivoda. Rozhodčí: Moník. ŽK: Jelínek, R. Biško –  Svoboda, Kovařík, Chrobák. Diváci: 260. Poločas: 1:1.
Kolín: Čižinský – Čapek, J. Biško (34. Šourek), R. Biško, Nešpor – Jelínek, Marek Sedláček (55. Horák) – Štohanzl, Michal Sedláček, Stejskal (66. Michálek) – Štoček.