V Břežanech na ně ale tentokrát čekala hned v úvodu ledová sprcha a v patnácté minutě už prohrávaly o tři branky. V utkání se opět zaskvěl břežanský Volf, který tentokrát vstřelil čtyři branky a nasměroval svůj tým k vítězství 5:1. Tím domácí prodloužili svou vítěznou sérii na pět zápasů.

„Vstup do dnešního utkání nám vyšel na jedničku. Už v 15. minutě jsme vedli 3:0 a kontrolovali hru. Soupeř sice dokázal snížit na 3:1, kdy dokázal využít naší chybné rozehrávky, ale my už pak kontrolovali hru a do ničeho ho nepustili. Naopak se nám díky střelecky disponovanému Volfovi povedlo ještě vstřelit další dvě branky. Mužstvo si za dnešní výkon zaslouží velkou pochvalu," zhodnotil vedoucí Břežan II Vladislav Pikner.

„Hosté mají mladý perspektivní tým, který se snažil, ale v dnešním utkání jim to na body nestačilo," ohodnotil soupeře Pikner.

„Na Volfovi je znát, že si u nás našel partnerku a přestěhoval se do Břežan. Jeho střelecký apetit vygradoval dnešní čtyřgólovou nadílkou do hostující sítě a to ještě nedokázal proměnit penaltu. Uvidíme, jak dlouho si tuto střeleckou sérii dokáže udržet," zavtipkoval spokojený Pikner na Volfovu adresu.

Branky: 2., 14., 51. a 85. Volf, 5. P. Mišák – 22. Zoubek. Rozhodčí: Michal.  ŽK: 1:1. Diváci: 70. Poločas: 3:1.
Břežany II: Krch – Trejbal, Procházka, V. Mišák, Veselý – Pikner (78. Štolc), Volf, Jansta, Moško – Tůma (70. Svoboda), P. Mišák.

(Jan Břečka)