Duel sousedů, které ovšem dělilo propastných deset bodů, zvládli lépe domácí. Břežanští sice udrželi bezbrankový první poločas, ale v tom druhém inkasovali hned sedm branek a odvezli si debakl 0:7.

„Dnes to bylo utkání dvou různých poločasů. V tom prvním se nám dařilo držet se soupeřem krok. Vycházeli jsme především ze zabezpečené obrany. Do druhého poločasu soupeř vystřídal a na jeho hře to bylo znát. První branku jsme inkasovali hned po čtyřech minutách. Ovšem definitivně nás položil až druhý smolný gól v naší síti o další čtyři minuty později. Domácí hráč netrefil míč čistě a zdálo se, že poletí do autu, bohužel k naší smůle mu v cestě stál další z domácích hráčů, od kterého se balon odrazil do naší branky. Od tohoto zlomového momentu bylo soupeře plné hřiště a byl jednoznačně lepší ve všech směrech. Nám docházely síly a domácí už to pak měli hodně usnadněné," zhodnotil utkání nový trenér Břežan II Jiří Bárta, pro kterého to jistě nebyla nejvydařenější premiéra.

V zimní přestávce proběhla změna na pozici trenéra. Hrající kouč Michal Pikner po podzimní části sám rezignoval a tak v jarní části povede tým Břežan II Jiří Bárta, který si podzimní agonii prožil jako hráč.

Kádr oproti podzimu doznal jen pár změn. Velkým oslabením je odchod Pavla Mišáka, kterému skončilo hostování. Naopak novou tváří v dresu Břežan II bude v jarních odvetách Jaroslav Dolejš. Pro tohoto fotbalového tuláka to bude již 45. angažmá jeho kariéry. Další novou akvizicí je Tomáš Menšík z Rostoklat.

Rozhodčí: Kubečka. ŽK: 0:3. Diváci: 45. Poločas: 0:0.
Břežany II: Kramer – Trejbal, V. Mišák, Karban, Štolc – Pikner, Borovička, Dolejš, D. Svoboda – Stejskal, Menšík.

(Jan Břečka)